Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

" Ήττα εντός προγράμματος από το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου Απολλώνιο Κερατσινίου με 3-0 σετ "

Μέ την πρώτη του ήττα στην φάση των δεκαέξι καλύτερων ομάδων της ΕΣΠΕΔΑ συνέχισε το τμήμα των νεανίδων μας τούς αγώνες του.
Ηττήθηκε απο την ομάδα του Απολλώνιου Κερατσινίου, ίσως την ομάδα που είναι το πρώτο φαβορί για να κατακτήση τον τίτλο, με 3-0 σετ.
Τα σετ ήταν : ( 25-17, 25-17, 25-16, )
Μιά ομάδα υπερπλήρης σε όλες τις γραμμές της με πολύ έμπειρες παίκτριες για την κατηγορία, που εχουν παραστάσεις απο παιχνίδια Α2 κατηγορίας με εξαιρετικά προσόντα και με ποιότητα και αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους.
Παρόλα αυτά η μικρότερη ηλικιακά ομάδα (που αγωνίζεται στην κατηγορία των νεανίδων) ο Εθνικός μας, στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δοκίμάζοντας μάλιστα και αρκετά καινούρια πράγματα πάνω στο παρκέ.
Αυτό δεν περασε απαρατήρητο ούτε από τους ανθρώπους του Απολλώνιου, που μας συνεχάρηκαν γιά την πρόοδο που παρουσιάζουμε σε πολυ μικρό χρονικό διάστημα στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ και (σε αυτό το σημείο θέλουμε να τούς ευχαριστήσουμε για την αψογη φιλοξενία τους και επιφυλασσόμεθα, να πράξουμε το ίδιο στον αγώνα του δευτέρου γύρου) όσο και από τον κόσμο, που βρέθηκε το μεσημέρι στο κλειστό "Π.Νικολαϊδης" και καταχειροκρότησε στο τέλος την ομάδα μας και τούς ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου