Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

"Σάββατο με Αίολο Ταύρου & Κυριακή μεσημέρι με Απολλώνιο Κερατσινίου σε εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι τα Κορίτσια μας"

Γεμάτο με βόλεϊ και αυτό το Σαββατοκύριακο και με εξαιρετικά παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική δράση  για τις αθλήτριες και τους αθλητές μας .

Τά κορίτσια μας ξεκινάνε τα παιχνίδια τους το Σάββατο το μεσημέρι στις 15:30 στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου με αντίπαλο τον Αίολο Ταύρου, σε ένα παιχνίδι φαινομενικά εύκολο για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι αθλήτριές μας, με τη διαφορά ότι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Την Κυριακή το μεσημέρι στις 14::00 αντιμετωπίζουν τη νέα μεγάλη πρόκληση σε επίπεδο Νεανίδων,που δεν είναι άλλη από την εκτός έδρας αναμέτρηση με μία από τις καλύτερες ομάδες που υπάρχουν εδώ και τρία  χρόνια στην ΕΣΠΕΔΑ τον Απολλώνιο Κερατσινίου, σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Π. Νικολαΐδης στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.

Τέλος οι Β'κορασίδες μας αντιμετωπίζουν στο κλειστό γυμναστήριο Δημήτρης Ράπτης στη Νέα Σμύρνη την ομώνυμη ομάδα του Μίλωνα σε παιχνίδι κατάταξης.

Δώστε δύναμη στα παιδιά μας με τη δυναμική παρουσία σας στα παιχνίδια τους !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου