Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

"Οι Νεάνιδες του Εθνικού Πειραιά στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ."
.
Αυτό και αν είναι επιτυχία !!!

Αν έλεγε κάποιος στην αρχή του πρωταθλήματος ότι ο Εθνικός Πειραιά Θα έμπαινε στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ στο δεύτερο χρόνο παρουσίας του στο γυναικείο βόλεϋ θα τον έπαιρναν για τρελό !!!

Η Επιτυχία παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστούμε ότι στο πρωτάθλημα των Νεανίδων, παίρνουμε μέρος με κορίτσια που ανήκουν αμιγώς και παίζουνε στην ομάδα των κορασίδων, καθώς τρία κορίτσια που ανήκουν στις Νεάνιδες έχουν σταματήσει φέτος λόγω Πανελληνίων Εξετάσεων

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της δεύτερης φάσης των 16 σφραγίσαμε την πρόκρισή μας στους 8, σήμερα το βράδυ στο Παν. Σαλπέας κερδίζοντας την ομάδα του Ρέντη πολύ εύκολα με 3-0 σετ, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τα κορίτσια ,τους γονείς τους και την αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων που για ακόμα μία φορά ήταν κοντά μας και μας βοήθησαν και σε αυτή την αποστολή μας και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό !!!

Τα σετ ήταν : (25-5), (25-20), (25-8)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ :
(Κουβουτσάκης) Καραφαντή (cpt) Κουτούβαλη, Σταμπολίου, Μηλιανού, Καγιαλή, Λάβδα, Μαντάκη (λίμπερο), Μπούτσιου, Ασλάνη, Αναστασοπούλου.

Είστε όλες ΥΠΕΡΟΧΕΣ θερμά συγχαρητήρια από όλη την οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ 

Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας και φυσικά στους τρείς, εξαιρετικούς προπονητές που έχει την ευτυχία ο σύλλογος να έχει στις τάξεις του, τούς Μιχάλη Παπανικολάου,  Χάρη Κουβουτσάκη, και  Γιώργο Καγιαλή !!!   ΑΞΙΟΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου