Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Μιχάλης Παπανικολάου : "Τούς βγάζω το καπέλο" !!!!

Από τα τέλη Αυγούστου ο πολύ έμπειρος κόουτς στις κατηγορίες των κοριτσιών ανέλαβε το Εθνικό με μοναδικό στόχο να μπορέσει ο σύλλογος μέσα από τ'αναπτυξιακά τμήματα να στελεχώσει την πρώτη γυναικεία ομάδα της ιστορίας του.

Μετά τους πρώτους πέντε μήνες στο τιμόνι της ομάδας ο Εθνικός βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατηγορίας που μετέχει και επίσης είναι με το ένα πόδι στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ στο πρωτάθλημα των νεανίδων μία μόλις κατηγορία κάτω από το γυναικείο.

Αυτό που συμβαίνει στην ομάδα του Εθνικού για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα το έβλεπα !!!  Η  ομάδα λειτουργεί σχεδόν με επαγγελματική νοοτροπία πράγμα που συναντώ για πρώτη φορά σε επίπεδο κατηγοριών κοριτσιών ηλικίας 15 ετών, και το γεγονός αυτό με εξέπληξε ευχάριστα .

Η Διοίκηση μας λύνει το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει πριν καν αυτό εμφανιστεί !!!

Από τις 27 Αυγούστου δουλεύουμε καθημερινά με σκληρή προετοιμασία στην αρχή και από τα τέλη  Σεπτεμβρίου με δύο παιχνίδια επίσημα την εβδομάδα Σάββατο και Κυριακή.

"Βγάζω το καπέλο στις αθλήτριες μου για τη συνέπεια το ήθος και τη δυναμικότητα που δείχνουν όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και σε όλες μας τις προπονήσεις" !!

Τον σεβασμό των ανθρώπων του Εθνικού, τον δικό μου, των συνεργατών μου  Χάρη Κουβουτσάκη και Γιώργου Καγιαλή, καθώς και των ανθρώπων γενικότερα που ασχολούνται με το βόλεϊ τον κέρδισαν..  πολυ γρήγορα με το σπαθί τους, αν αναλογιστούμε ότι είναι πρώτες στη βαθμολογία των κορασίδων και έχουνε κάνει την υπέρβαση στο πρωτάθλημα νεανίδων προκρίνομενες από όμιλο που υπήρχε μέσα Ολυμπιακός (υπενθυμίζεται ότι στο ματς  του Σαλπέας χάσαμε στο ταιμπρεικ) στις 16 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ και βρίσκονται, με το ένα πόδι στις 8 καλύτερες ομάδες από όμιλο που υπάρχει μέσα ο Απολλώνιος Κερατσινίου !!! Μιλάμε δηλαδή για αυτούς που γνωρίζουν και ασχολούνται με το βόλεϊ , ότι αντιμετώπισαν τις δύο κατά γενικήν ομολογία καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ τα τρία τελευταία χρόνια !!!

Την Κυριακή βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα πρόκληση αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Απολλώνιου Κερατσινίου στο Παντελής Νικολαΐδης στην ιχθυόσκαλα στις 14:00  το μεσημέρι.!!

Γνωρίζουμε όλοι μας ότι το μεγάλο φαβορί της συνάντησης είναι η πολύ καλή ομάδα του Απολλώνιου Κερατσινίου που εδώ και τρία χρόνια πρωταγωνιστεί στις κατηγορίες νεανίδων και κορασίδων.

Εμείς θα παίξουμε το βόλεϊ που ξέρουμε με το μεγάλο ταλέντο που μας διακρίνει σαν ομάδα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε φρέσκες και ανταγωνιστικές, για να συμβάλλουμε σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που θα ανταμείψει όλους όσους επιλέξουν να περάσουν το μεσημέρι τους στο  κλειστό γυμναστήριο της ιχθυόσκαλας στο Κερατσίνι.

Τα κορίτσια αυτά εξάλλου κάθε εβδομάδα αποδεικνύουν με τη μαχητικότητά τους και την ωριμότητά τους, πράγμα σπάνιο για αυτή την ηλικία ότι είναι σε θέση να προσφέρουν ωραίο θέαμα και να βάζουν" δύσκολα" σε κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουν

Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι αθλήτριες μου και Ευχαριστώ τον Εθνικό Πειραιά και τους ανθρώπους του που μου δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρω σε έναν  από τους ιστορικότερους συλλόγους στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου