Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Νέα Καθαρή Νίκη και στο δεύτερο γύρο επί του Πορφύρα για τις Νεάνιδες μας με 3-1 Σέτ!!!
Στο κατάμεστο βοηθητικό γυμναστήριο του Π. ΣΑΛΠΕΑΣ, με φιλάθλους και των δύο ομάδων που αγαπούν το βόλεϊ, παίχτηκε ακόμα μία παράσταση με πρωταγωνιστή το άθλημα της πετοσφαίρισης, το οποίο εκπροσώπησαν επάξια οι δύο πειραιώτικες ομάδες.
Φαίνεται ότι η ομάδα μας θα μας εκπλήσσει με διαφορετικά στοιχεία σε κάθε παιχνίδι, κάτι που την κάνει απρόβλεπτη. 
Η ψυχή που βγάλανε σήμερα οι αθλήτριές μας στο παρκέ απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο με μεγάλη ιστορία στο γυναικείο βόλεϊ, ήταν κάτι το συγκλονιστικό και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο οι εξαιρετικοί με τη στάση τους οργανωμένοι οπαδοί του Εθνικού, οι Πινέζες, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν και να ενθαρρύνουν κόσμια τις αθλήτριές μας.
Σήμερα φάνηκαν κουρασμένες από τα συνεχόμενα παιχνίδια (πράγμα απόλυτα λογικό) αλλά βρήκαν τον τρόπο με την εξαιρετική ποιότητα που διαθέτουν και σαν μονάδες και σαν ομάδα, να πάρουν τη νίκη με καθαρό σκορ 3-1 σετ και να μας κάνουν περήφανους σαν σύλλογο για ακόμα μια φορά!
Στο τέλος καταχειροκροτήθηκαν απ' όλους, ευχαρίστησαν με τον τρόπο τους τους φιλάθλους που στέκονται δίπλα τους και στα εντός και στα εκτός παιχνίδια και ιδιαίτερα τα παιδιά από τις Πινέζες, δίνοντας ραντεβού και υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Εκ μέρους της Επιτροπής Βόλεϊ του Εθνικού, ευχαριστούμε από καρδιάς τους ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτήν την ομάδα, και ιδιαίτερα τους οργανωμένους που είναι δίπλα μας, και τους δίνουμε υπόσχεση ότι με πολλή δουλειά θα φτάσουμε το γυναικείο βόλεϊ του Εθνικού μας εκεί που πρέπει.
Τα σετ του αγώνα ήταν: (25-9), (13-25), (25-20), (25-20)
Εθνικός ΟΦΠΦ
(Κουβουτσάκης), Καραφαντή (cpt), Κουτούβαλη, Σταμπολίου, Μηλιανού, Καγιαλή, Μαντάκη (λίμπερο), Λάβδα, Κατσαρού, Ζούπα, Μπούτσιου, Ασλάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου