Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

"Στο βοηθητικό του Π.Σαλπέας το Εθνικός vs Πορφύρας
θα γίνει τελικά ο αγώνας για τις Νεάνιδες"
Χθες αργά το βράδυ ενημερωθήκαμε από ανθρώπους του Πειραϊκού Συνδέσμου ότι η ΕΣΚΑΝΑ έχει ορίσει αγώνα μπάσκετ για την ομάδα τους στο κεντρικό γήπεδο του Π.ΣΑΛΠΕΑΣ την ίδια ώρα με τον αγώνα των νεανίδων και ότι σε περίπτωση που δεν γίνει ο αγώνας μπάσκετ ο Πειραϊκός μηδενίζεται.
Μετά από αυτή τη συζήτηση και με τη σκέψη ότι ο Εθνικός Πειραιά πάντα θέλει να έχει καλή γειτονία με όλους τους συλλόγους της πόλης και δεδομένου ότι το βοηθητικό γυμναστήριο πληρεί τις προϋποθέσεις από την ΕΣΠΕΔΑ εδώ και χρόνια να γίνονται αγώνες, επικοινωνήσαμε αστραπιαία με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αγώνων της Ένωσης, τον κ Γιώργο Κογκαλίδη, τον οποίο ευχαριστούμε για την κατανόηση που έδειξε στο πρόβλημα, και ο αγώνας βόλεϊ των Νεανίδων θα διεξαχθεί την ίδια ώρα (20.30) στο βοηθητικό του Π. ΣΑΛΠΕΑΣ.
Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων μας (ιδιαίτερα των οργανωμένων) και των φιλάθλων του Πορφύρα, για την ταλαιπωρία που θα υποστούν λόγω των λίγων καθισμάτων του βοηθητικού, και τους περιμένουμε να δημιουργήσουν όπως πάντα μια ζωντανή ατμόσφαιρα και να δουν δύο πολύ καλές πειραιώτικές ομάδες και έναν ωραίο αγώνα !!
Η Επιτροπή Πετοσφαίρισης του Εθνικού ΟΦΠΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου