Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΚΟΜΒΙΚΟ.... ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ !!
Με δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζει η ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών μας την προσπάθειά της αυτό το σαββατοκύριακο.
Οι φανταστικές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι αθλήτριές μας τις 7 πρώτες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα που παίρνουν μέρος και το υψηλού επιπέδου βόλεϊ που, κατά γενική ομολογία, παίζουν παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα στους κόλπους της διοίκησης του Εθνικού και κατ' επέκταση στο φίλαθλο κόσμο που δείχνει πολύ έντονο το ενδιαφέρον να δει από κοντά τις αθλήτριές μας να αγωνίζονται.
Οι παίκτριές μας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση σε όλους τους τομείς, πράγμα που φαίνεται σε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εκπληκτικό μεταξύ των αθλητριών, του τεχνικού επιτελείου και των ανθρώπων που είναι κοντά στις προσπάθειές τους.
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, η επιτροπή πετοσφαίρισης με επικεφαλής των δ/ντή τμημάτων, Σπύρο Κουτούβαλη και τον επικεφαλής εφόρων, κ Βασίλη Βάσκα, καθώς και η αποστολή των κοριτσιών για τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου επισκέφθηκαν στην Τζαβέλλα τους οργανωμένους οπαδούς μας, συζήτησαν μαζί τους για αρκετή ώρα για το γυναικείο βόλεϊ και εκείνοι από την πλευρά τους έδειξαν ότι και φέτος όπως και πέρσι, όταν με την βροντερή παρουσία τους μας έσπρωξαν προς την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία μας, θα είναι δίπλα μας σε όλους τους δύσκολους αγώνες που θα δώσουμε για να πανηγυρίσουμε τον Απρίλιο όλοι μαζί άλλο ένα πρωτάθλημα.
Το σαββατοκύριακο δίνουμε δύο κομβικά παιχνίδια εκτός έδρας.
Το μεσημέρι του σαββάτου στο νέο κλειστό του Μοσχάτου στις 15.30 θα αντιμετωπίσουμε την τοπική ομάδα του ΑΟΠΕ. Το παιχνίδι αυτό μας φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις όταν πέρσι παίζοντας στον τελικό, είχαμε επικρατήσει με 3-0 σετ και στεφόμαστε πρωταθλητές. Η ομάδα του ΑΟΠΕ Μοσχάτου ανέβηκε κι αυτή μαζι μας ως δεύτερη και καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για έναν οργανωμένο σύλλογο, μια πολύ καλή ομάδα που την απαρτίζουν καλές παίκτριες και έχουν και μια πολύ καλή και σταθερή διοίκηση. Θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ελπίζουμε ότι στο τέλος θα βγούμε και πάλι εμείς νικητές και θα συνεχίσουμε να οδηγούμε την κούρσα του πρωταθλήματος.
Την κυριακή το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στις 12.00 θα φιλοξενηθούμε από τον Ολυμπιακό Πειραιά, μετά από πολλά χρόνια σε επίπεδο νεανίδων, σε παιχνίδι με πολύ έντονο ενδιαφέρον (ισοβαθμούμε στην πρώτη θέση και οι δύο ομάδες). Οι δύο μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες της πόλης του Πειραιά, ο Εθνικός και ο Ολυμπιακός, όπως δείχνουν τα πράγματα είναι τα πρώτα φαβορί στον όμιλο και θα χτυπήσουν μέχρι το τέλος την πρώτη θέση, που όποιος την κατακτήσει θα μπει επικεφαλής σε έναν από τους 4 ομίλους των 16 κορυφαίων ομάδων της ΕΣΠΕΔΑ μετά από κλήρωση και θα αποφύγει τις πρώτες κορυφαίες των υπόλοιπων ομίλων.
Το ενδιαφέρον για το παιχνίδι αποκτά μετά από όλα αυτά μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες.
Και στα δύο παιχνίδια θα παιχτεί εξαιρετικό βόλεϊ. Από την πλευρά μας θα γίνει το καλύτερο δυνατόν για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα είναι κοντά μας και καλούμε τους φιλάθλους του Εθνικού Πειραιά να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να σπρώξουν τις αθλήτριές μας στο επιθυμητό για όλους αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου