Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΕΪ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ .

Ενδιαφέροντες αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τα τμήματα βόλλεϊ του συλλόγου μας.
Τα κορίτσια μας έπειτα από το άτυχο αποτέλεσμα που είχαν την περασμένη εβδομάδα, καλούνται να επανέλθουν στις νίκες και να δείξουν οτι το παιχνίδι με το Μοσχάτο ηταν μια κακή παρενθεση, στις μέχρι τώρα εξαιρετικές εμφανίσεις τους.
Το Σαββάτο στίς 15:30 στο Νέο Κλειστό του Μοσχάτου αντιμετωπίζουν την αξιόλογη ομάδα του Ρέντη σ' ενα πολύ, εκ νέου ενδιαφέρον παιχνίδι.
Την Κυριακή στίς 20:00 το βράδυ για το πρωτάθλημα των Νεανίδων αγωνίζονται, με την ομάδα της Ευρυάλης σε δύσκολο ματς που θα διεξαχθεί στον Πειραιά στο Γυμναστήριο Παν.Σαλπέας.
Τον χορό των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας, θ' ανοίξουν το Σαββάτο το πρωϊ στην Τζαβέλλα οι Παίδες μας μετά το ρεπό που ειχαν, επανέρχονται και αντιμετωπίζουν σε πολυ κρίσιμο και δύσκολο ματς την ομάδα της Πετρούπολης, Στις 11:00 το πρωί, ενω οι Έφηβοι μας την Κυριακή στις 20:30 το βράδυ εχουν την ποιό δύσκολη αποστολή εκτός εδρας απ'ολα τα τμήματα μας στην Νέα Σμύρνη με τον Μίλωνα, που τα τελευταία χρόνια μαζί με τον Ολυμπιακό είναι μόνιμοι πρωταθλητές στην ΕΣΠΕΔΑ.
Τέλος τα "μικρά μας" οι κορασίδες β' παίζουν στο Αιγάλεω με την τοπική ομάδα και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία οτί μπορεί η ομάδα μας να πάρει την πρώτη της νίκη στήν διοργάνωση.
Η δυναμική παρουσία σας στα παιχνίδια των παιδιών μας , τους δίνει δύναμη και τα σπρώχνει για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου