Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

"Δύσκολη έξοδος για τα κορίτσια μας στην Πετρούπολη, ξεκίνημα δεύτερου γύρου για τις Νεάνιδες με τον Πορφύρα σε πειραιώτικη αναμέτρηση στο κλειστό Παν.Σαλπέας"
Με δυνατή εκτός έδρας αναμέτρηση αρχίζουν τα κορίτσια μας αυτό το Σάββατο την αγωνιστική τους δραστηριότητα, παίζοντας δύσκολο ματς στο κλειστό της Αγ. Τριάδας στην Πετρούπολη με την ομώνυμη τοπική ομάδα.
Η Πετρούπολη είναι μια πολύ καλή ομάδα που θέλει την νίκη για να μπεί και αυτή δυνατά στο κόλπο της ανόδου, αλλα οι αθλήτριες μας είναι έτοιμες για ακόμα μία φορά ν' ανταποκριθούν στις δυσκολίες του αγώνα και να πετύχουν ακόμα μια νίκη σε δύσκολη έδρα , που θα είναι πολύ χρήσιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τό παιχνίδι έχει ώρα έναρξης 14:30 το Σάββατο 17/11/18.
Η ομάδα των Νεανίδων μας ξεκινά από πλεονεκτική θέση τον δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα έχοντας σαν στόχο να κάνει πραγματικότητα την είσοδο της στις δέκα εξι καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ και είναι πολύ κοντα στο να το πραγματοποιήσει μετά απο τις εκπληκτικές εμφανίσεις που έκανε κατά τον πρώτο γύρο που την έχουν φέρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Ολυμπιακό. Παίζει με τον συμπολίτη Πορφύρα στις 20:30 την Κυριακή 18/11/18 στην κεντρική αίθουσα του Παν. Σαλπέας και ευχαριστούμε δημόσια γι' αυτό την πρόεδρο του ΟΠΑΝ κυρία Αντωνάκου καθώς και τον Δ/ντή του γηπέδου κύριο Μούρμουρα γιά την παραχώρηση της αίθουσας, έτσι ώστε όσοι παρακολουθήσουν το παιχνίδι να μπορούν να το απολαύσουν καθήμενοι.
Οι παιδες μας δίνουν παιχνίδι στην Δραπετσώνα στο Κασιμάτειο κλειστό γυμναστήριο στις 13:30 το Σάββατο 17/11/18 και είμαστε όλοι πεπεισμένοι ότι η ομάδα θα επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα με την ομάδα του ΔΑΣ.
Οι Εφηβοί μας έχοντας κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Αρμενική στο κλειστό Ζαβαριάν την Κυριακή 18/11/18 με σκοπό τους να είναι ανταγωνιστικοί όπως και στο προηγούμενο ματς, και να μπορέσουν να συμβάλουν στο να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι.
Τέλος οι κορασίδες β' συνεχίζουν ν' αποκτούν εμπειρίες έτσι ώστε να εμφανίζονται καλύτερες απο παιχνίδι σε παιχνίδι και να είναι έτοιμες στο ηλικιακά δικό τους πρωτάθλημα των παγκορασίδων τον Φεβρουάριο.
Παίζουν το Σάββατο 17/11/18 στο βοηθητικό του Παν. Σαλπέας με την ομάδα της Ευρυάλης στις 20:00
Η δυναμική παρουσία σας δίνει στα παιδιά του Εθνικού Πειραιά την ώθηση που χρειάζονται για την Επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου