Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Βατό πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο για τα κορίτσια μας, "match ball" παιχνίδι για τούς παίδες μας το Σάββατο με τόν Ακάδημο.
Φαινομενικά εύκολο σαββατοκύριακο αναμένεται να περάσουν τα κορίτσια μας και ίσως μια ευκαιρία για μικρό "rotation" για τις βασικές αθλήτριες μας που έχουν επιβαρυνθεί απο τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνουν εδώ και τρείς περίπου μήνες, απο τον κόουτς Παπανικολάου.
Τό Σάββατο παίζουν στο Νέο Κλειστό του Μοσχάτου στις 15:30 με την Άμυλλα και την Κυριακή για το πρωτάθλημα των Νεανίδων στο κλειστο των "σιταποθηκών" στην Αμφιάλη στις 14:30 με την τοπική ομάδα του Άρη Αμφιάλης .
Το παιδικό μας παίζει το Σάββατο στο Σχολικό Συγκρότημα της Τζαβέλα στις 15:30 σε παιχνίδι κλειδί με τον Ακάδημο, ίσως την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Τα παίδιά του Γιώργου Καγιαλή είναι έτοιμα να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πετύχουν κάτι που στην αρχή φαινόταν απίθανο να συμβεί.
Οι Έφηβοι μας την Κυριακή παίζουν στο Νέο Κλειστό του Μοσχάτου, στις 17:30 με την Ευρυάλη και πιστεύουν σε μια καινούρια αρχή, με πολύ καλύτερες εμφανίσεις που είναι σίγουρο οτι μπορούν να πετύχουν.
Τέλος οι κορασίδες β' την Κυριακή φιλοξενούνται στο Καματερό απο την Άμυλλα στίς 18:00 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου