Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

"ΕΘΝΙΚΑΡΑΑΑ !!!
Πέρασε σαν σίφουνας από το Βυζαντινό 0-3 σετ το Α.Σ.Πέρα"

Περίπατο στο ντέρμπι έκανε πριν λίγο το Γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά, απέναντι στην ομάδα του Α.Σ.Πέρα εκτός έδρας κερδίζοντας το με 0-3 σετ.

Η ομάδα του Βασίλη Κατωπόδη ήταν καταιγιστική, επέβαλε το ρυθμό της από την αρχή του παιχνιδιού και δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα το περιθώριο στην φιλότιμη ομάδα από το Π.Φάληρο, να πιστέψει ότι μπορεί να βγει νικήτρια σήμερα το βράδυ από την αναμέτρηση.

Οι αθλήτριες μας συνεχίζουν να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζονται κάνοντας τους φιλάθλους που παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδος μας, να φεύγουν πάντα ικανοποιημένοι από το γήπεδο.

Συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς, κάναμε μιά μεγάλη νίκη που θα μετρήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά ότι πανηγυρίσαμε... πανηγυρίσαμε, γιατί σε λιγότερο από δέκα ώρες η ίδια ομάδα αυτή τη φορά, δίνει πολύ σημαντικό παιχνίδι πάλι εκτός έδρας το πρωί στις 12:00 η ώρα, για το πρωτάθλημα των Κορασίδων, με αντίπαλο το Γ.Σ. Ηλιούπολης,

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας που παρά το βραδινό της ώρας, έδωσαν το παρόν και βρέθηκαν στο Βυζαντινό καταχειροκροτώντας στο τέλος τα κορίτσια μας !!

Ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία τους, την ομάδα του Α.Σ. Πέρα και τους ανθρώπους τους, και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Τα σετ του αγώνα ήταν (14-25, 18-25, 10-25 )

Άριστη η  διαιτησία των  Διαμάντη Στ. & Μαλκοπούλου Αν.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
(Κατωπόδης) Κουτούβαλη (cpt) Σταμπολίου, Σάσσαλου (λίμπερο), Παρασκευή, Καγιαλή, Μαντάκη, Μηλιανού, Καστέλη, Διαμαντούδη, Αλαφούζου, Καράμπελα, Πρίφτη, Ζούπα (λίμπερο), Ασλάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου