Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

" Πολύ δύσκολη νίκη για το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά κόντρα στον Ιπποκράτη με 3-2 σετ"

Τον δεύτερο βαθμό στα μεταξύ μας παιχνίδια για το πρωτάθλημα μας έκοψε ο Ιπποκράτης Αγ. Βαρβάρας, χτες στο Μοσχάτο, και αρχίζει να γίνετε ο "κακός μας δαίμονας"

Βέβαια για να συμβεί αυτό χρειάστηκε τα κορίτσια μας να βρεθούν σε μία πολύ μέτρια μέρα, με αποκορύφωμα στην απόδοση τους το τέταρτο σετ του παιχνιδιού, που όσο πιο γρήγορα ξεχαστεί απ' όλους μας, τόσο καλύτερο θα είναι για την ομάδα μας. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με την σειρά τους.

Ο Ιπποκράτης αιφνιδίασε τον Εθνικό μπαίνοντας πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατά την διάρκεια του πρώτου σετ προηγείτο συνέχεια με 3-4 πόντους μπροστά. Τα κορίτσια μας όμως που ποτέ δεν το βάζουν κάτω κατόρθωσαν και ισοφάρισαν το σκορ 20-20 και από εκεί και μετά το έχασαν στις λεπτομέρειες 24-26

Το δεύτερο και τρίτο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο, τα κορίτσια του Εθνικού πήραν πολύ μεγάλες διαφορές στο σκορ έκαναν την ολική ανατροπή και μάλιστα με το ίδιο σκορ και στα δύο 25-16 
.
Και ήρθε το τέταρτο σετ που δεν έδειχνε σε τίποτα στη αρχή του ότι θα έχει αυτή την κατάληξη !!

Η ομάδα του Εθνικού πήρε διαφορά μέχρι και 10 πόντους και εκεί που περίμεναν όλοι την σεμνή τελετή να λάβει τέλος, η ομάδα μας έκανε τα λάθη και των τριών χρόνων που υπάρχει μαζεμένα σε μισό σετ παιχνιδιού !!!!

Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί όλη η ομάδα και ο Ιπποκράτης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, την αδράνεια του Εθνικού, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια 22-22 και κερδίζοντας από το πουθενά ένα σετ, πραγματικό δώρο του αντιπάλου, με 22-25.

Στο tie-break έγινε πραγματικό ντέρμπι, οι αθλήτριες μας βρήκαν όμως γι' άλλη μία φορά, τη δύναμη και την ψυχολογία, και με την ποιότητα που τις διακρίνει πήραν μία πολύ δύσκολη νίκη με 15-13.

Κάθε βαθμός που χάνεται από όποια ομάδα διεκδικεί την άνοδο και το πρωτάθλημα, από εδώ και στο εξής θα είναι σημαντικός, και θα παίξει μεγάλο ρόλο στα playoff του πρωταθλήματος, γιατί οι ομάδες "κουβαλούν" μαζί τους την βαθμολογία.

Το πλεονέκτημα βέβαια το έχει ακόμα η ομάδα μας, γιατί έχει κάνει το ρεπό της, σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες που διεκδικούν, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε συγκεκριμένα σημεία στο παιχνίδι μας και πολύ σοβαροί ως το τέλος, γιατί ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και δύσκολος !!!

Το μυαλό όλων μας τώρα στην ομάδα, είναι στον τελικό του Σαββάτου με το Περιστέρι για το πρωτάθλημα των κορασίδων που θα γίνει στο Π. Σαλπέας στις 20:00

Πολύ Καλή η διαιτησία των Χατζηβασιλείου Σπ. & Καλούδα Δημ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
( Κατωπόδης) Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Καγιαλή, Μαντάκη, Σάσσαλου (λίμπερο), Μηλιανού, Παρασκευή, Διαμαντούδη, Πρίφτη, Αλαφούζου, Καράμπελα, Καστέλη, Ζούπα (λίμπερο), Σπανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου