Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

"Είναι η χρονιά μας !!!!!!
Το φλουρί... στο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά !!!!

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά με πάρα πολύ κόσμο, και μπροστά στις δημοτικές, περιφερειακές και βουλευτικές αρχές της πόλης μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε για αυτό, ο σύλλογός μας έκοψε το πρωί την πίτα του με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Παρευρέθηκαν όλες οι ακαδημίες και τα τμήματα του συλλόγου καθώς και οι επικεφαλής τους, η Πρόεδρος και το ΔΣ του Εθνικού.

Ήταν μία εκδήλωση αντάξια της ιστορίας του Εθνικού ΟΦΠΦ, δείχνοντας ότι παραμένει ένα σημαντικό και ζωντανό στοιχείο του Πειραιά μας κι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος γενικότερα για τη χώρα μας.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Βόλεϊ, Σπύρος Κουτούβαλης, βράβευσε εκ μέρους του τμήματος τον διακεκριμένο Ειδικό Ορθοπαιδικό Χειρουργό - Αθλητίατρο και πολύ καλό φίλο του Εθνικού μας, κ. Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο.

Επίσης ο Γραμματέας της Δ.Ε. Βόλεϊ, Βασίλης Βάσκας, απένειμε πλακέτα στον εκπρόσωπο του Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, κ. Δημήτρη Σπύρου, Δ/ντή Στρατηγικού Σχεδιασμού, για την υποστήριξη του ΟΛΠ στην ανάπτυξη των κοριτσιών και το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού.

Κατά την κοπή της κεντρικής πίτας των τμημάτων του συλλόγου, το τμήμα βόλεϊ στάθηκε τυχερό κερδίζοντας το φλουρί !!!

Καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα και καλές επιτυχίες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου