Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

" Υγιεινός Περίπατος για το Γυναικείο Τμήμα μας 3-0 σετ τον Ερμή Περάματος, την παράσταση όμως την χθεσινή μέρα, έκλεψαν τα κορίτσια της δεύτερης ομάδας των κορασίδων μας με την νίκη τους επί του Μίλωνα στη Ν.Σμύρνη με 2-3 σετ"

Εύκολο απόγευμα είχε χθες η Γυναικεία μας ομάδα απέναντι στην ομάδα του Περάματος τον Ερμή,που μπόρεσε ν' αντισταθεί κάπως μόνο στο πρώτο σετ, αλλά στην συνέχεια αναγκάστηκε να υποχωρήσει στην ανωτερότητα της ομάδας μας.

Το ευχάριστο για την ομάδα μας και τον κόουτς Βασίλη Κατωπόδη είναι, ότι βλέπει με μεγάλη του ευχαρίστηση τις αθλήτριες του να μπαίνουν σιγά σιγά, στους κανονικούς προπονητικούς & αγωνιστικούς ρυθμούς που εκείνος επιθυμεί, και το ρεπό που έχει η ομάδα μας αυτή την Πέμπτη, να λειτουργεί ακόμα περισσότερο ευεργετικά, ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα για το μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι με το Πέρα στο Βυζαντινό την Παρασκευή στις 20/2 το βράδυ.

Τα σετ του αγώνα ήταν : ( 25-16, 25-8, 25-10 )

Άριστη η διαιτησία των Κατσιάρα Γ. ( ο Εθνικός Πειραιά του εύχεται καλή θητεία) & Καρκατζούλη Απ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ :
(Κατωπόδης) Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Μαντάκη, Καγιαλή, Σάσσαλου (λίμπερο), Μηλιανού, Καστέλη, Διαμαντούδη, Ζούπα (λίμπερο), Παρασκευή, Καράμπελα, Πρίφτη, Σπανού, Αλαφούζου.

Την νίκη της ημέρας όμως χθες πέτυχαν τα κορίτσια που αγωνίζονται στην δεύτερη ομάδα κορασίδων που κατεβάζει ο Εθνικός Πειραιά νικώντας εκτός έδρας την ομάδα του Μίλωνα στο tie-break με 2-3 σετ σε παιχνίδι που κράτησε δυόμιση ώρες, και που δείχνει σε όλους, ότι η δουλειά που γίνετε και στα μικρότερα κορίτσια των τμημάτων μας αρχίζει και αποδίδει καρπούς

Θερμά Συγχαρητήρια στα Κορίτσια μας στους προπονητές τους Γιώργο Καγιαλή & Σπύρο Κουβαλιά για την δουλειά που κάνουν, στον έφορο τους Βασίλη Σολωμό και βέβαια στον..... "Παντός Καιρού" Γραμματέα της Δ.Ε. Βασίλη Βάσκα.

Στην παρακάτω φώτο η ομάδα των Β' Κορασίδων του συλλόγου μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου