Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

" Έτοιμες για..... όλα οι Νεάνιδες μας, με Πίστη για την Νίκη στο αυριανό εκτός έδρας νοκ άουτ παιχνίδι (21:30), με το Αιγάλεω και στην συμμετοχή τους στο πρώτο final-4 της κατηγορίας στην Ιστορία μας "

Εν μέσω προβλημάτων, ίωσης & εποχιακής γρίπης που ταλανίζουν σχεδόν όλες τις ομάδες αυτή την εποχή, ο Εθνικός Πειραιά προετοιμάζεται όσο καλύτερα γίνεται, για το μεγάλο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι νοκ άουτ με έπαθλο την συμμετοχή στο final-4 της ΕΣΠΕΔΑ.

Το παιχνίδι κανονικά ήταν να διεξαχθεί την Κυριακή, αλλά λόγω της συμμετοχής της ομάδας του Αιγάλεω στην Preleague, η οποία γίνεται κάθε Κυριακή, μεταφέρθηκε για αύριο, και το παιχνίδι των Γυναικών του Εθνικού μας που ήταν να γίνει αύριο με τον Ερμή Περάματος στο Μοσχάτο, πήγε την Κυριακή στις 17:30.

Το απόγευμα είναι η τελευταία προπόνηση των κοριτσιών μας και σ' αυτή ο κόουτς Βασίλης Κατωπόδης θα μπορέσει να ξέρει ποιες αθλήτριες θα έχει στην διάθεσή του για το αυριανό νοκ άουτ παιχνίδι, συνέπεια των παραπάνω λόγων που αναφέραμε.

Η ψυχολογία όμως των αθλητριών της ομάδας μας βρίσκεται στο μέγιστο βαθμό, μετά την πρόκριση τους και τον τρόπο με τον οποίο προήλθε, η πίστη για την πρόκριση στο final-4 είναι τόσο μεγάλη,που και με έξι παίκτριες να χρειαστεί να πάμε στο παιχνίδι, είναι έτοιμες να κάνουν ακόμα μια υπέρβαση και να κερδίσουν τον αγώνα με το Αιγάλεω.

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της σειράς ( φέτος για
τ' αναπτυξιακά τμήματα σε 4 παιχνίδια που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, 2 νίκες ο Εθνικός & 2 νίκες το Αιγάλεω), θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω αύριο Πέμπτη 6/2/20 & ώρα 21:30.

Όλος ο Εθνικός Πειραιά είναι δίπλα στα κορίτσια μας, (αρκετοί φίλαθλοι, & γονείς της ομάδας θα βρεθούν αύριο στο Αιγάλεω, να ενισχύσουν την προσπάθεια τους), & τους εύχονται Καλή Επιτυχία & με την νίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου