Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

" Με τον Ιπποκράτη στο Μοσχάτο αύριο Πέμπτη αλλά με το βλέμμα.... στο Περιστέρι το Σάββατο στις 20:00 στο Σαλπεας "

Συνέχεια για τις Γυναίκες Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, αύριο Πέμπτη στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας Μοσχάτου με "πονηρό παιχνίδι" απέναντι στον τέταρτο της βαθμολογίας Ιπποκράτη Αγ. Βαρβάρας, ομάδα καλοδουλεμένη που μας δυσκόλεψε πολύ στον πρώτο γύρο και μας ανάγκασε τότε να χάσουμε τον πρώτο μας βαθμό.

Το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή πράγμα που επισημαίνει συνεχώς στις αθλήτριες μας ο κόουτς Βασίλης Κατωπόδης, αλλά ο σοβαρός και καλός Εθνικός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στην καλή του μέρα .

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45

Το πολύ μεγάλο παιχνίδι όμως για τα Κορίτσια μας θα γίνει το Σάββατο 29/2/20 στο Σαλπέας στις 20:00 το βράδυ εναντίον του Περιστερίου... παιχνίδι που αν το κερδίσουμε σφραγίζουμε οριστικά την τριάδα στο πρωτάθλημα κορασίδων θέση που μας φέρνει στην οκτάδα για τα playoff του final-4, ομάδα από την Β' κατηγορία κάνοντας το έργο μας κάπως πιο εύκολο.

Το Σαλπέας το Σάββατο είναι σίγουρο ότι θα ζήσει μεγάλες στιγμές, γιατί το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Εθνικού είναι ιδιαίτερα έντονο για τον συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ευχόμαστε όλοι στις Αθλήτριες μας καλή Επιτυχία στα παιχνίδια τους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου