Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

 "Ποδαρικό με το δεξί οι Γυναίκες μας 3-0 σετ τον Φλοίσβο"

Σε ένα κατά διαστήματα αμφίρροπο και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το Γυναικείο Τμήμα του Εθνικού Πειραιά ξεκίνησε τη φετινή σεζόν και τις υποχρεώσεις του νικηφόρα απέναντι στην σκληροτράχηλη και πολύ αγωνιστική ομάδα του Φλοίσβου.
Τα κορίτσια του Βασίλη Κατωπόδη αρχίζουν και δείχνουν σιγά σιγά ότι δένουν σαν ομάδα και όσο περνάει ο καιρός οι φίλοι του Εθνικού αλλά και γενικότερα του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν θέαμα υψηλότερου επιπέδου παιχνίδια και λίγη μυρωδιά πήραν σήμερα και σε αυτό συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό η αντίπαλη ομάδα του Φλοίσβου η οποία ήρθε να παίξει στα Καμίνια σήμερα βόλεϊ και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο και της αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια.
Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά και προσπαθούμε μέρα με την ημέρα μέσα από τις προπονήσεις να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι.
Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά όλους εσάς που παρακολουθείτε τις εντός έδρας απευθείας μεταδόσεις από το κανάλι του Γυναικείου Βόλεϊ του Εθνικού στο youtube και μας κάνετε να νιώθουμε όλοι στην ομάδα ότι δεν αγωνιζόμαστε σε άδειες κερκίδες.
ΓΙΑΤΙ ..... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ !!!!
Τα σετ του αγώνα ήταν: (25-16), (28-26), (26-24)
Πολύ καλή και χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Γεωργιάδη Στ., Γεωργάκη Κυρ. και Γεωργοπούλου Αγγ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:
(Κατωπόδης), Κουτούβαλη (cpt), Δελατόλα, Καραγιαννίδου, Σταμπολίου, Δημακοπούλου, Σάσσαλου (λίμπερο), Σκαρλάτου, Παπαγεωργίου, Καραφαντή, Μουχτούρη, Παρασκευή, Μπουρρέλι, Καστέλη (λίμπερο), Γιαννίκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου