Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

 Σε "slow motion" εύκολα οι Γυναίκες του Εθνικού Πειραιά 3-0 σετ τον Αστέρα Νίκαιας και πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ !!!

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, οι Γυναίκες μας έπαιξαν όσο έπρεπε και πρόσθεσαν άλλη μια μεγάλη πρόκριση για φέτος στον θεσμό του Κυπέλλου, απέναντι στη νεανική ομάδα Β΄ Εθνικής του Αστέρα Νίκαιας.
Πιο έμπειρες σε όλα τα σημεία οι παίκτριες του Εθνικού Πειραιά, κέρδισαν κατά κράτος τις μονομαχίες πάνω στο φιλέ και με αρκετά δύσκολα και καλά σερβίς, δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το καθαρό τρίποντο και την μεγάλη πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ όπου θα συναντήσουν την Ένωση Ιλίου μετά τα Χριστούγεννα σε νοκ-άουτ παιχνίδι διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό.
Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι δεν είναι ακόμα έτοιμες ιδιαίτερα στον τομέα της υποδοχής όπου χρειάζονται χρόνο και δουλειά, έκαναν αρκετά λάθη, ο Αστέρας προσπάθησε να αιφνιδιάσει στην αρχή του πρώτου σετ τον Εθνικό μας αλλά γρήγορα αποκαταστάθηκε η τάξη και η διαφορά δυναμικότητας πάνω στο παρκέ όπου φάνηκε ότι οι δύο ομάδες ήταν αντιστρόφως ανάλογες με τις κατηγορίες όπου αγωνίζονται.
Τα σετ του αγώνα ήταν: (25-20), (25-20), (25-17).
Εθνικός: (Κατωπόδης) Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Δελατόλα, Καραγιαννίδου, Σκαρλάτου, Σάσσαλου (λίμπερο), Δημακοπούλου, Παρασκευή, Καραφαντή, Μουχτούρη, Παπαγεωργίου, Μπουρρέλι, Καστέλη (λίμπερο), Γιαννίκη
Πολύ καλή και χωρίς προβλήματα η Διαιτησία των Βλάχου Γ. Τριανταφυλλόπουλου Χρ. και Λορέντζου Καλ.
Συγχαρητήρια σε όλες τις Γυναίκες μας, τον Προπονητή μας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γινόμαστε σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα.
Γιατί η Ιστορία του Εθνικού παραμένει Πρωταγωνιστική !!!!
Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που για ακόμα μια φορά είχατε πολύ δυναμική παρουσία στη live stream μετάδοση από το κανάλι βόλεϊ των γυναικών μας.
Να είστε όλοι καλά !!!
Και σας θυμίζουμε επίσης ότι αύριο θα υπάρξει απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι μας του πρώτου αγώνα των Νεανίδων μας απέναντι στην ομάδα της Αρμενικής, στις 19:45.
Ο αγώνας είναι μια προσφορά των Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων "SIMOS BEACH" στην πανέμορφη Ελαφόνησο της Λακωνίας (www.simosbeach.gr τηλ. 27340 61059).
Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι μας !!
ΓΙΑΤΙ..... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου