Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

 " Νίκησαν...Πετρούπολη και το άγχος της Πρεμιέρας οι Κορασίδες μας 3-0 σετ "

Βαδίζοντας στα χνάρια ......του Γυναικείου Τμήματος μας η Κορασίδες συνέχισαν το σερί των δύο συνεχόμενων νικών της Γυναικείας Ομάδας, και πέτυχαν σπουδαία Νίκη, για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κορασίδων με 3-0 σετ κόντρα στην Πετρούπολη πριν λίγο στο Π. Σαλπέας, παίζοντας για πρώτη φορά μετά από περίπου 7 μήνες, νικώντας όχι μόνο με καθαρό σκορ το παιχνίδι αλλά και το άγχος της πρεμιέρας !!!
Έτσι στα Γυναικεία Τμήματα Βόλεϊ της ομάδας μας, σε όσα από αυτά ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις τους, μετράνε ισάριθμες νίκες, που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των ομάδων μας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε τα πρώτα μας παιχνίδια μετά την καλοκαιρινή μας προετοιμασία, και όσο να είναι, οι Αθλήτριες μας νοιώθουν ακόμα να είναι σφυγμένες !!
Ο Εθνικός έπιασε κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση, και με μεγαλύτερη εμπειρία στο παιχνίδι του, πήρε μία πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως αυτή της Πετρούπολης !!
Έτσι η επιστροφή του Χάρη Κουβουτσάκη στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, μετά από ένα χρόνο αποχής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία !!
Τα σετ του αγώνα ήταν : (25-21)-(25-23)-(25-20)
Καλή Επιτυχία στη συνέχεια για την ομάδα της Πετρούπολης.
Όσο για εμάς το άλλο Σάββατο το μεσημέρι πάμε Σαλαμίνα για ν' αντιμετωπίσουμε τον τοπικό Τελαμώνα στις 14:00 το μεσημέρι !!
Παρακολουθήστε σε μαγνητοσκόπηση από το Γυναικείο Κανάλι Βόλεϊ του Εθνικού μας στο YouTube, σε λίγη ώρα το παιχνίδι των κορασίδων μας !!
ΕΘΝΙΚΌΣ ΠΕΙΡΑΙΑ :
(ΚΟΥΒΟΥΤΣΑΚΗΣ) Κουτούβαλη (cpt) Καράμπελα, Διαμαντούδη, Πρίφτη, Αλαφούζου (λίμπερο), Μπούτσιου, Μηλιανού, Σταμπολίου, Τσεκουβλούκη, Ασλάνη, , Στάφα, Κυριακίδου (λίμπερο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου