Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

 Έτοιμες και αποφασισμένες να παίξουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ημιτελικό παιχνίδι για το Κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ"

Την τελευταία τους προπόνηση κάνει αυτή τη στιγμή που γράφεται η ανάρτηση, η Γυναικεία Ομάδα μας.
Τα κορίτσια του Βασίλη Κατωπόδη δείχνουν αποφασισμένα να μην αφήσουν περιθώριο αμφισβήτησης στο αυριανό μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο την καλή ομάδα Β' Εθνικής του Αστέρα Νίκαιας και να προσθέσουν ακόμα μια μεγάλη νίκη-πρόκριση επί ομάδας μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ακριβώς έπραξαν και κατά την περσινή εξαιρετική τους πορεία.
Το μεγάλο παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και οι φίλοι, όχι μόνο του Εθνικού αλλά και του αθλήματος, θα έχουν την ευκαιρία από τις 21:30 να συντονιστούν με το Κανάλι του Γυναικείου Βόλεϊ του Εθνικού μας στο YouTube έτσι ώστε να παρακολουθήσουν σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από το εξαιρετικό Κλειστό Γυμναστήριο Καμινίων.
Οι εκπλήξεις κατά τη μετάδοση θα είναι αρκετές με πρώτη και κυριότερη αυτή που ξεκινάει από το μεγάλο νοκ-άουτ αυτό παιχνίδι και δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή έμπειρου στο χώρο σχολιαστή κατά τη διάρκειά της.
Την αυλαία ανοίγει αύριο στο σχολιασμό του αγώνα ο έμπειρος coach του αθλήματος Γιάννης Μπογιατζόγλου !!!
Τον μεγάλο αυριανό αγώνα προσφέρει σε όλους τους φιλάθλους του βόλεϊ και ιδιαίτερα στους πολλούς φίλους του Εθνικού, η Μεγαλύτερη Εταιρεία Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων (και όχι μόνο) στην Ελλάδα, η "AUTOMARIN" και τα καταστήματα της στην Πειραιώς 61-Μοσχάτο (τηλ. 210 4810060) και Χελμού 62-Άγ. Στέφανος (τηλ. 210 6219600).
Το Δ.Σ. του Εθνικού ΟΦΠΦ και η Δ.Ε. Βόλεϊ εύχονται ολόψυχα Καλή Επιτυχία ! στην Γυναικεία μας Ομάδα και αύριο το βράδυ να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια νέα επιτυχία στο γυναικείο βόλεϊ !!!
Στείλτε τη θετική σας ενέργεια στα κορίτσια μας παρακολουθώντας λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι τους απέναντι στον Αστέρα Νίκαιας.
ΓΙΑΤΙ .......... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου