Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

 "Δεν έπεισε..... και πέταξε ένα πολύτιμο βαθμό που θα στοιχίσει στην Συνέχεια του Πρωταθλήματος απέναντι στο Γ.Σ. Ιλίου 3-2 σετ στο tie break"

Την χειρότερη της εμφάνιση μέχρι σήμερα πραγματοποίησε πριν λίγο η ομάδα γυναικείου βόλεϊ του Εθνικού μας κόντρα στο ΓΣ Ιλίου.
Οι παίκτριές μας έδειξαν με τη σημερινή τους εμφάνιση ότι για να δέσουν και να αποδώσουν αυτό που όλοι περιμένουμε και γνωρίζουμε ότι μπορούν, χρειάζονται πολλές ώρες δουλειάς.
Τα κενά διαστήματα στην απόδοσή τους αντί να μικραίνουν, δείχνουν να μεγαλώνουν, με συνέπεια να αρχίζουν να κοστίζουν και πόντους με φαινομενικά εύκολους αντιπάλους στην ομάδα μας.
Ο Coach Κατωπόδης όπως δείχνουν τα πράγματα έχει πάρα πολλή δουλειά στις προπονήσεις (εφόσον η πανδημία μας επιτρέψει να συνεχιστούν όπως και οι υπόλοιποι αγώνες μας για το πρωτάθλημα), για να μπορέσει να μειώσει τα κακώς κείμενα και να ξεδιπλώσουν οι αθλήτριές μας το μεγάλο ομολογουμένως ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο.
Η σημερινή νίκη μας επί του ΓΣ Ιλίου με 3-2 σετ στον Εθνικό την αντιμετωπίζουμε σαν ήττα (χωρίς αυτό να μειώνει σε τίποτα την μαχητικότητα και τη δυναμική που παρουσίασε χθες στα Καμίνια η ομάδα από το Ίλιον), γιατί είναι σίγουρο ότι ο βαθμός θα μας κοστίσει στην πορεία του πρωταθλήματος, και από σήμερα κιόλας αλλάζοντας σελίδα, βλέποντας και ξέροντας τις αδυναμίες μας, αρχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε σε όλα τα επίπεδα.
Τα σετ του αγώνα ήταν (25-11, 20-25, 25-9, 18-25, 15-12).
Η διαιτησία του Α' Διαιτητή, κ. Ρούσσου Α. ήταν "ασορτί" με την κακή μέρα που βρέθηκε η ομάδα μας !!
Πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του για το πότε πρέπει και πότε δεν πρέπει να σφυράει διπλή μπάλα στους πασαδόρους. Η διαιτησία του ήταν με πολλά λάθη και βρέθηκε σε κακή μέρα εξοργίζοντας τους πάντες στο γήπεδο.
Πολύ καλή η διαιτησία του Β' Διαιτητή, Κατσούλη Β.
Τέλος, ευχαριστούμε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα από το διαδικτυακή απευθείας μετάδοσή του από το κανάλι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Εθνικού.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
(Κατωπόδης) Κουτούβαλη (cpt), Δελατόλα, Σταμπολίου, Καραγιαννίδου, Δημακοπούλου, Σάσσαλου (λίμπερο), Σκαρλάτου, Καστέλη (λίμπερο), Παπαγεωργίου, Γιαννίκη, Μπουρρέλι, Καραφαντή, Παρασκευή, Μουχτούρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου