Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

 Επόμενη Πρόκληση "Αστέρας Νίκαιας Ομάδα... Β'Εθνικής !! Σάββατο 21:45 Απευθείας Διαδικτυακή Μετάδοση στο "youtube" Από το Γυναικείο Κανάλι Βόλεϊ του Εθνικού μας !!!

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των γυναικών μας για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι-πρόκληση της χρονιάς, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα που τα τρία τελευταία χρόνια βρίσκεται συνεχώς και με επιτυχίες στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής.
Ο Coach, Βασίλης Κατωπόδης, βλέπει προς ευχαρίστησή του τις αθλήτριές του να έχουν μεγάλη όρεξη για διάκριση και είναι σίγουρος ότι ο Εθνικός θα παρουσιαστεί πανέτοιμος για τη μεγάλη πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού.
Είναι ένα παιχνίδι νοκ-άουτ που εφόσον το κερδίσουμε μας φέρνει ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό για το φετινό κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ.
Στον ημιτελικό θα βρούμε μπροστά μας, αν όλα πάνε καλά και περνώντας αυτό το Σάββατο στις 21.45 (απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι γυναικείου βόλεϊ του Εθνικού μας) εύκολα ή δύσκολα τον Αστέρα Νίκαιας, το νικητή του άλλου προημιτελικού ανάμεσα στην Δραπετσώνα και το Ίλιον (και οι δύο ομάδες Β' Εθνικής) σε ημιτελικό που θα διεξαχθεί μετά τα Χριστούγεννα.
Μείνετε συντονισμένοι....
ΓΙΑΤΙ........ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου