Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

"2-3 σετ στο (tie break) το Αιγάλεω τον Εθνικό στο Σαλπέας για το πρωτάθλημα Νεανίδων"

Ήταν το 13ο συνεχόμενο παιχνίδι σε 24 μέρες και η ομάδα μας ήταν φυσιολογικό να φανερώσει κόπωση αναμενόμενη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι η μοναδική αιτία που ο Εθνικός δείχνει το κακό του πρόσωπο στους αγώνες των αναπτυξιακών τμημάτων του.

Το Αιγάλεω βρήκε στο Σαλπέας αυτό που λέμε "πορτοφόλι από το πουθενά" και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο όλα τα κακώς κείμενα και τις αρρυθμίες που παρουσιάζουν τα κορίτσια μας όταν το μυαλό τους κουράζεται.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0 σετ κι εκεί που η ψυχολογία έπρεπε να είναι στο ζενίθ της, κι εκεί που έπρεπε να τελειώσουμε το 3ο σετ προτού καν αρχίσει, αντί για αυτά κάναμε όλα τα λάθη που μπορούσαμε να κάνουμε μαζεμένα και καταφέραμε να χάσουμε ένα παιχνίδι δικό μας.

Πρέπει από αύριο να ψαχτούμε για το τι φταίει, και όχι να κρυβόμαστε πίσω από την κούραση η οποία βεβαίως και υπάρχει και γίνεται αντιληπτή από όλους μας, αλλά ήταν αναμενόμενη.

Η ψυχολογία, όμως, μετά από ήττες με τον τρόπο που έρχονται είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστούν ακόμα και από την σωματική υπερπροσπάθεια που κάνουν οι αθλήτριές μας.

Τα σετ του αγώνα που κράτησε δυόμιση ώρες και τέλειωσε 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ήταν: (25-20, 25-19, 19-25, 10-25, 7-15)

Άριστη η διαιτησία του κ Μπολοβίνου και πολύ καλή της κας Δεκαβάλα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
(Παπανικολάου) Καλογεροπούλου (cpt), Κουτούβαλη, Σταμπολίου, Μαντάκη, Σάσσαλου (λίμπερο), Μηλιανού / Καγιαλή, Διαμαντούδη, Καράμπελα, Αλαφούζου, Μπούτσιου, Ασλάνη, Τσεκουβλούκη, Ζούπα (λίμπερο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου