Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

"Δεύτερη συμμετοχή της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά.. δεύτερη μεγάλη νίκη, επί της περσινής φιναλίστ του κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ Αιξωνής Γλυφάδας με 3-1 σετ και πρόκριση στην 8άδα !!!

Μεγάλη πρόκριση του Γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά, που με μόλις 17χρονών, μέσο όρο ηλικίας, στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι της ιστορίας του κατάφερε να μπει στην οχτάδα της διοργάνωσης !!

Ένας καταπληκτικός και απόλυτα πιο έτοιμος χτες το βράδυ Εθνικός, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης σε κανένα σημείο του αγώνα για την τελική του έκβαση, και κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική για τον θεσμό του κυπέλλου, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, δείχνοντας ότι φέτος είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα !!!

Αυτή την φορά θύμα του ήταν η ομάδα της Αιξωνής Γλυφάδας περσινής φιναλίστ του κυπέλλου, αγωνιζόμενη στην Β' Εθνική κατηγορία ( δύο πιο πάνω από του Εθνικού).
Είχε προηγηθεί η νίκη πρόκριση, πάλι με το ίδιο σκορ 3-1 σετ, πριν τρεις μέρες επί της ομάδας του Άρη Αμφιάλης που αγωνίζεται μία κατηγορία πιο πάνω από την ομάδα μας !!

Αν πριν το ξεκίνημα μας έλεγε κάποιος ότι θα είχαμε δύο στα δύο στο θεσμό του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ, αποκλείοντας ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών με καθαρό σκορ, και ότι θα προκρινόμασταν στους οχτώ, αρχές Οκτώβρη χωρίς να έχει αρχίσει ακόμα το πρωτάθλημα, και ότι θα παρουσιάζαμε τέτοιο θέαμα ως νεοσύστατη ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, θα τον περνάγαμε για τρελό, ακόμα και εμείς που γνωρίζουμε τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν τα κορίτσια μας !!!

Αξίζουν άπειρα Συγχαρητήρια σ' αυτά τα κορίτσια, και σε όλους τους συντελεστές, και φυσικά στον υπέροχο κόσμο του Εθνικού, και ξεχωριστά στον σύνδεσμο των οργανωμένων "πινέζες" που έχουν πιστέψει από την αρχή αυτή την προσπάθεια και είναι κοντά μας, όπως και χθες, πανηγυρίζοντας μαζί στο τέλος την μεγάλη πρόκριση !!!

Ο επόμενος αντίπαλος μας για την είσοδο μας στο final-4 του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ είναι η ομάδα της Ευρυάλης που πέρσι κατέκτησε το κύπελλο.

Το παιχνίδι δα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο, και αύριο Παρασκευή θα γίνει γνωστή η ώρα και το που θα γίνει, μ' επικρατέστερο σενάριο το γήπεδο του Μοσχάτου.

Τα σετ του αγώνα με την Αιξωνή ήταν :
25-23, 23-25, 25-15, και 25-23

Εθνικός Πειραιά :
(Παπανικολάου - Καγιαλής) Κουτούβαλη (cpt), Καλογεροπούλου, Σταμπολίου, Σάσσαλου (λίμπερο), Καστέλη, Παρασκευή, Μαντάκη, / Καραφαντή, Καγιαλή, Μηλιανού, Καράμπελα, Αλαφούζου ( λίμπερο), Διαμαντούδη, Πρίφτη.
Ήταν όλες τους υπέροχες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου