Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

" Ιστορική πρώτη αγωνιστική για το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά η αυριανή πρεμιέρα πρωταθλήματος στην Καλλιθέα με τον Ίκαρο "

Βραδιά ξεχωριστή για τον Εθνικό Πειραιά η αυριανή με την πρώτη συμμετοχή Γυναικείας ομάδας Βόλεϊ στην ιστορία του συλλόγου !!

Ο Ίκαρος Καλλιθέας θα μας φιλοξενήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην Καλλιθέα , σ'ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρον για όσους το παρακολουθήσουν από κοντά.

Οι δύο κόουτς Παπανικολάου & Καγιαλής είναι πολύ ευχαριστημένοι, από την προσπάθεια των κοριτσιών μας, και ετοιμάζουν την ομάδα για το αυριανό παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τούς δύο κόουτς, αφού η κεντρική Μαρία Ιντεμούντια, ταλαιπωρείται από διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που αποκόμισε από το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη Αμφιάλης, ενώ η ακραία Μυρτώ Βαρβέλη συνεχίζει να  ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση.

Η αποστολή πού επέλεξαν οι δύο κόουτς για το αυριανό παιχνίδι αποτελείται από τις εξής αθλήτριες:

Σταμπολίου, Καράμπελα, Κουτούβαλη, Καλογεροπούλου, Καραφαντή, Καγιαλή, Σάσσαλου, Παρασκευή, Μηλιανού, Μαντάκη, Καστέλη, Διαμαντούδη, Ασλάνη, Μαραγκού.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα μας είναι το ακόλουθο

Η παρουσία σας στα παιχνίδια βοηθάει τα κορίτσια μας να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία σε όλα μας τα τμήματα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου