Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

"Η ομάδα που το ήθελε περισσότερο το πήρε δίκαια και αυτός ήταν ο Ολυμπιακός, 3-1 σετ τον Εθνικό στο " Μελίνα Μερκούρη"

Στα ομαδικά αθλήματα όταν αντιμετωπίζεις ομάδες υψηλής ποιότητας και θέλεις να δείξεις και εσύ ότι ανήκεις μέσα σ' αυτές, θα πρέπει  όσοι απαρτίζουν την ομάδα να το θέλουν και να το δείχνουν έμπρακτα.... όλοι ανεξαιρέτως .

Αυτό συνέβη σήμερα στο πρωτάθλημα κορασίδων Α' από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας του Ολυμπιακού σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα, που όπως μπήκε εντελώς υποτονικά, στο παιχνίδι έτσι και το τελείωσε, χωρίς ίχνος φαντασίας γι'αυτό, με λάθος επιλογές στις κρίσιμες στιγμές, και χωρίς πάθος για νίκη.

Η ομάδα μας η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά μας δείχνει τέτοια στοιχεία, που μας ξάφνιασαν όλους, αλλά πιστεύουμε ότι είναι κάτι που θα διαχειριστούμε, και στο άμεσο μέλλον θα παρουσιαστούμε, βελτιωμένοι, σε όλους τους τομείς, και ιδιαίτερα στο πάθος και στη θέληση για νίκη, που σήμερα έλειπε απ' όλους μας στον Εθνικό !!

Απόλυτα δίκαιη η νίκη του συμπολίτη Ολυμπιακού .

Τα σετ του αγώνα ήταν: (26-24, 19-25, 25-21, 25-18)

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Μενεσλή - Καπουράνη

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ :
(Παπανικολάου - Καγιαλής) Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Μηλιανού, Μαντάκη, Διαμαντούδη (λίμπερο), Καγιαλή, Μπούτσιου, Καράμπελα, Ασλάνη, Τσεκουβλούκη, Πρίφτη, Αλαφούζου (λίμπερο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου