Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

"Γράφει Ιστορία !!!!
Το Γυναικείο Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά... Πέταξε έξω και την περσινή τροπαιούχο Ευρυάλη 3-1 σετ και πήγε πανηγυρικά στο FINAL-4 του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ"

Τρελαίνει Κόσμο !!

Τα τρομερά μωρά των Μιχάλη Παπανικολάου & Γιώργου Καγιαλή έχουν κάνει τους ανθρώπους του Βόλεϊ άλλα και τον κόσμο του Εθνικού μας να παραμιλάει !!

Σήμερα το απόγευμα έδωσαν άλλη μια παράσταση, για την διοργάνωση του κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ στο κλειστό του Μοσχάτου, αντιμετωπίζοντας την περσινή τροπαιούχο του θεσμού Ευρυάλη Γλυφάδας,ομάδα δύο κατηγοριών πιο πάνω από τον Εθνικό μας, με τεράστια εμπειρία αθλητριών,και ήταν απόλυτα πετυχημένη όπως και οι δύο προηγούμενες, πάλι με ομάδες υψηλότερων κατηγοριών (Άρη Αμφιάλης, Αιξωνή Γλυφάδας, περσινή φιναλίστ του κυπέλλου)

Με μεγάλη ψυχή περίσσιο θράσος και θάρρος, αλλά και βγάζοντας μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι τους, τα κορίτσια μας, αν και βρέθηκαν να χάνουν το πρώτο σετ μπαίνοντας μουδιασμένα στο γήπεδο, έκαναν τρία καταπληκτικά επόμενα σετ και κέρδισαν με καθαρό σκορ 3-1 την πολύ καλή και ποιοτική ομάδα της Ευρυάλης κάνοντας τον κόσμο του περήφανο να παραληρεί στις κερκίδες από χαρά !!!

Με αυτόν τον τρόπο και κάνοντας το 3 στα 3 η Εποχή για το Γυναικείο Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο και σφραγίστηκε με την είσοδο της ομάδας στο μεγάλο FINAL-4 του κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΑ για πρώτη φορά στην 96 χρονη ιστορία του συλλόγου που θα γίνει τον Δεκέμβριο !!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον υπέροχο κόσμο του Εθνικού μας, που βρέθηκε και στα τρία πρώτα νικηφόρα παιχνίδια της γυναικείας μας ομάδας.

Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και τα παιχνίδια των κοριτσιών μας πολλά !!

Σας θέλουμε να είστε δίπλα μας συνέχεια, γιατί όλοι εμείς πιστεύουμε ότι αυτά τα κορίτσια έχουν λαμπρό μέλλον, και θα μας κάνουν για πολλά χρόνια περήφανους όπως αρμόζει στην Ιστορία του Εθνικού μας !!!

Σας Ευχαριστούμε !!

Τα σετ του αγώνα ήταν : ( 18-25, 25-19, 25-23, 25-19 )

Άριστη η Διαιτησία των ΔΙΑΜΑΝΤΗ - ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ

ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ


ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ :
(Παπανικολάου - Καγιαλης) Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Καλογεροπούλου, Καγιαλή, Σάσσαλου (λίμπερο), Καραφαντή / Καστέλη, Μηλιανού, Μαντάκη, Διαμαντούδη, Καράμπελα, Μπούτσιου, Ζούπα (λίμπερο), Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου