Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Βάλσαμο ... το σημερινό ρεπό για την Γυναικεία μας ομάδα βόλεϊ !!

Την καλύτερη στιγμή ήρθε για την ομάδα μας το σημερινό ρεπό μετά από ένα πολύ δύσκολο μήνα γεμάτο με αγωνιστικές υποχρεώσεις, με παιχνίδια ανά δύο μέρες, και με την γυναικεία μας ομάδα να έχει το απόλυτο σε νίκες.

Από την Κυριακή ο νέος προπονητής της ομάδας μας κύριος Κατωπόδης έχει ξεκινήσει μίνι προετοιμασία, για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι που μας περιμένει  την άλλη Πέμπτη 7/11/19 στις 21:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου με την ομάδα του Πέρα, με την οποία ισοβαθμούμε στην πρώτη θέση.

Ο νέος κόουτς προσπαθεί από τις πρώτες μόλις μέρες που βρίσκεται στην ομάδα, να περάσει στις αθλήτριες την φιλοσοφία που θέλει να έχει η ομάδα υπό την δική του καθοδήγηση, και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι σήμερα δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση της γυναικείας μας ομαδας, γιατί κάνει το ρεπό της.

Έτσι έχει την δυνατότητα και το κάνει ήδη από την Κυριακή που μας πέρασε, να δουλέψει με τα κορίτσια μας για περίπου ένα δεκαπενθήμερο, έτσι ώστε η ομάδα μας να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο πρώτο δυνατό τέστ της χρονιάς.

Ενδιάμεσος σταθμός για τα κορίτσια μας, το Σαββατοκύριακο, τα δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια με τον Πορφύρα στο Π. Σαλπέας, για το πρωτάθλημα Κορασίδων το Σάββατο στις 20:00, & για τις Νεάνιδες την Κυριακή πάλι στις 20:00, παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, που αναμένεται να τα παρακολουθήσουν πολλοί Πειραιώτες φίλαθλοι που αγαπούν το βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου