Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

" Πονηρή Έξοδος" για την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά, εκτάκτως αύριο στο Πέραμα με τον τοπικό Ερμή !!

Τελειωμό... δεν έχει το πιεστικό πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί για την ομάδα μας τον μήνα Οκτώβριο που διανύουμε !!

Λίγο η μεγάλη πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ που επιτεύχθει μετά από τρία παιχνίδια με ομάδες δυο κατηγοριών πιο πάνω από την δική μας, λίγο η έναρξη συγχρόνως των αγώνων πρωταθλήματος Γυναικών, λίγο η έλλειψη αγωνιστικών χώρων για τα παιχνίδια των ομάδων μας ( λόγω του κλεισίματος του Π.Σαλπέας για ανακατασκευή, Ευτυχώς από σήμερα είναι στη διάθεσή της ομάδας μας), λίγο η υποχρέωση μας ν' αλλάζουμε παιχνίδια Νεανίδων λόγω ότι ομάδες όπως π.χ το Αιγάλεω που αντιμετωπίζουμε αύριο αντί για την Κυριακή στο Π.Σαλπέας (21:30), αγωνίζεται το Γυναικείο τους σε Εθνική Κατηγορία, και χρησιμοποιούν Νεάνιδες, μας έχουν υποχρεώσει ούτε λίγο ούτε πολύ, να έχουμε παίξει στις πρώτες 22 μέρες του μήνα δώδεκα επίσημα παιχνίδια !!

Καταλαβαίνει κανείς την βίαιη προσαρμογή που έχουν νοιώσει οι αθλήτριες μας στις αγωνιστικές στους δραστηριότητες, αμέσως μετά την προετοιμασία τους που ξεκίνησε 26 Αυγούστου !!

Είναι όλες τους άξιες συγχαρητηρίων για την άμεση ανταπόκρισή τους στα πρωτοφανή γι'αυτές δεδομένα που δημιουργήθηκαν παρά την θέληση μας.

Ελπίζοντας ότι από αυτή την εβδομάδα θα βρούμε όλοι τους ρυθμούς μας, αντιμετωπίζουμε αύριο σε μια δύσκολη έδρα στο κλειστό του Περάματος στις 21:45 το βράδυ, για το πρωτάθλημα την τοπική πολύ έμπειρη ομάδα της κατηγορίας τον Ερμή.

Σήμερα το απόγευμα μετά από είκοσι μέρες η ομάδα μας θα κάνει την τελευταία προπόνηση της στο ανακαινισμένο Π.Σαλπέας πριν το σημαντικό αυριανό παιχνίδι και είμαστε όλοι αισιόδοξοι ότι, για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική θα πάρουμε άλλη μια πολύτιμη εκτός έδρας σημαντική νίκη στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Ο Μιχάλης Παπανικολάου επέλεξε για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα τις παρακάτω αθλήτριες :

Σταμπολίου, Καράμπελα, Κουτούβαλη, Καλογεροπούλου, Μαντάκη, Καγιαλή, Μηλιανού, Καστέλη, Βαρβέλη, Παρασκευή, Σάσσαλου, Διαμαντούδη, Ζούπα, Αλαφούζου.

Η παρουσία σας στα παιχνίδια των κοριτσιών μας και η θερμή υποστήριξη σας από την εξέδρα, δίνει ώθηση στις αθλήτριες μας για να κατακτήσουν την νίκη !!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου