Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019


" Λύγισαν... από την κούραση στο πέμπτο στη σειρά παιχνίδι που έδωσαν μέσα στην εβδομάδα τα κορίτσια μας και για την κατηγορία των Νεανίδων έχασαν δίκαια στον Κορυδαλλό     από την Άρτεμις με 3-1 σετ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος "

Ήταν επόμενο στο πέμπτο σειρά παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα ( 3 για τα προκριματικά του κυπέλλου γυναικών 1 κορασίδων και 1 το σημερινό) να κάνει την εμφάνιση της η κούραση όπως και έγινε σήμερα στον Κορυδαλλό.

Η πολύ καλή και ποιοτική ομάδα της Άρτεμις επιβλήθηκε δίκαια με 3-1 σετ του Εθνικού όχι εύκολα, σ' ένα παιχνίδι άκρως ανταγωνιστικό που διήρκησε 2ώρες και 30 λεπτά.

Με την ψυχολογία στα ύψη από την μεγάλη πρόκριση του κυπέλλου η ομάδα μας πήρε το πρώτο σετ δύσκολα με 23-25, και προηγείτο στο δεύτερο με 15-18 όταν κάπου εκεί η Άρτεμις ισοφάρισε το ματς με τρία σφυρίγματα συνεχόμενα για "φιλέ" στην ίδια παίκτρια, που πολύ σπάνια δίνονται στο βόλεϊ ακόμα και αν έχουν γίνει...., από την δεύτερη διαιτήτρια, και κάπου εκεί εκτός της κούρασης ήρθε και ο εκνευρισμός, και χάθηκε το σετ πάλι στο πόντο με 25-23

Όσο παιρνούσε η ώρα η κούραση στα πρόσωπα των αθλητριών μας ήταν εμφανής, με συνέπεια να χαθούν απόλυτα φυσιολογικά και δίκαια τ' αλλά δύο σετ με το ίδιο σκόρ 25-19 .

Αξίζουν άπειρα Συγχαρητήρια οι Αθλήτριες γιατί έδειξαν χαρακτήρα και συνέπεια καθόλη την δύσκολη εβδομάδα που μας πέρασε με αποτέλεσμα να κάνουν αίσθηση με τις επιτυχίες τους στο χώρο του βόλλεϊ.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την ομάδα της Άρτεμις και της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλα τα τμήματα της .

Με λάθη η διαιτησία των κυριών   Καλιμνίου - Λυκούδη  τα περισσότερα εις βάρος του Εθνικού.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ :
(Παπανικολάου - Καγιαλής) Καραφαντή (cpt), Καλογεροπούλου, Κουτούβαλη, Σταμπολίου,  Καγιαλή, Μαντάκη, Μηλιανού, Σάσσαλου (λίμπερο) Καράμπελα, Αλαφούζου, Μπούτσιου, Ζούπα (λίμπερο) Ασλάνη, Τσεκουβλούκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου