Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

"Βήμα Τίτλου το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά, μέσα στη Νίκαια τον Ιωνικό 1-3 σετ.

ΘΕΕΣ ΨΥΧΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΑΡΕΣ !!!

Ένας ονειρεμένος Εθνικός, φτιαγμένος από ατσάλι, με 14 κορίτσια καμικάζι πέρασε σαν σίφουνας μέσα από την καυτή έδρα του Ιωνικού Νικαίας στο Σελεπίτσαρι  παίρνοντας καθαρή Νίκη με 1-3 σετ !!

Οι παίκτριες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού με μέσο όρο ηλικίας τα 16 χρόνια, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξαν να τους επηρεάζει η καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ιωνικού, οι οποίοι ήταν πολύ εκδηλωτικοί, αλλά χωρίς να δημιούργησαν έκτροπα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού !!

Ο προπονητής μας Βασίλης Κατωπόδης είχε διαβάσει εξαιρετικά την αντίπαλη ομάδα, είχε την ομάδα σε άριστη ψυχολογία για το κορυφαίο αυτό παιχνίδι της κατηγορίας, σε μια έδρα που είναι εξαιρετικά απίθανο άλλη ομάδα να περάσει με καθαρό σκορ, και πιστώνεται μεγάλο μερίδιο του σημερινού θριάμβου της ομάδας μας !!

Όσο για τις φοβερές και τρομερές αθλήτριες που διαθέτει στις τάξεις του ο Εθνικός μας... τι να πει κανείς ????

Το μέλλον τους ανήκει ολοκληρωτικά !!!

Πολύ απλά "ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ" !!!!

Σας ευχαριστούμε όλοι στον Εθνικό που μας κάνετε "ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ" !!!!

Στο σημείο αυτό ως διοικούσα επιτροπή του τμήματος Βόλεϊ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 80 περίπου ηρωικούς φιλάθλους μας που ακολούθησαν την αποστολή σε μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας μονομαχία !!!

Το μεγαλύτερο ποσοστό της νίκης είναι αφιερωμένο σ' αυτούς !!!

Ιδιαίτερα όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τον γνωστό φίλαθλο της ομάδας μας Μιχάλη Ζαμπέλη, για την επιμέλεια της μεταφοράς της ομάδας μας και ορισμένων οπαδών της, ναυλώνοντας ... το πούλμαν της νίκης !!

Τα σετ του μεγάλου αγώνα ήταν (13-25, 25-13, 14-25, 21-25)

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τους κύριους:
Μαριδάκη Παναγιώτη, Καλούδα Δημήτρη & Γεωργοπούλου Αγγελική.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:
(ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ) ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗ (CPT), ΣΤΑΜΠΟΛΙΟΥ, ΜΑΝΤΑΚΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΎΛΟΥ, ΜΗΛΙΑΝΟΥ, ΣΑΣΣΑΛΟΥ (ΛΙΜΠΕΡΟ), ΚΑΓΙΑΛΗ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΔΗ (ΛΙΜΠΕΡΟ), ΚΑΣΤΕΛΗ,  ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΣΠΑΝΟΥ, ΑΣΛΑΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου