Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

"Θαυμασμός !!!!
Εξουθενωμένες...σε λιγότερο από 24 ώρες, νίκησαν στο tie-break εκτός έδρας στο ντέρμπι για τις κορασίδες, 2-3 σετ το Περιστέρι "

Κυριολεκτικά τα εκπληκτικά κορίτσια μας του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού μας "το τερμάτισαν" !!!

Το 80% από τις αθλήτριες μας που απαρτίζουν τη γυναικεία μας ομάδα που θριάμβευσε χθες μέσα στη Νίκαια επί του Ιωνικού, κλήθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες να αγωνιστούν αυτή τη φορά στο εκτός έδρας ντέρμπι στο Περιστέρι με την ομώνυμη ομάδα

Χτες έφυγαν περίπου από την Νίκαια στις 24:00 η ώρα και σήμερα στις 18:00 το απόγευμα κέρδισαν για τον θεσμό των κορασίδων σε αγώνα για γερά νεύρα που κράτησε περίπου δυόμιση ώρες στο tie-break , 2-3 σετ την ομάδα του Περιστερίου !!

Άλλη μια πολύ μεγάλη νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου, σ' ένα θεσμό που οι βλέψεις της ομάδος μας είναι πολύ μεγάλες για φέτος.

Τα υπέροχα κορίτσια μας για ακόμα μία φορά έδειξαν ότι δεν συμβιβάζονται με την "ήττα", αν και βρέθηκαν σε πολλά σημεία του παιχνιδιού λόγω της υπερπροσπάθειας σε πολύ δύσκολη θέση .

Βρήκαν τον τρόπο για ακόμα μία φορά όμως, και ξεκλείδωσαν, τον αντίπαλο, δίνοντας στον σύλλογο μας άλλη μια σπουδαία νίκη και μάλιστα την δεύτερη συνεχόμενη σε αγώνα ντέρμπι !!!

Τα σετ του αγώνα ήταν :(25-16, 22-25, 23-25, 25-17, 9-15)

Άψογη η διαιτησία των: Τοψιδέλη Π. & Ρούσσο Γ.

Η διοικούσα επιτροπή βόλεϊ συγχαίρει τις αθλήτριες μας και τον προπονητή τους, για το υπέροχο διήμερο που μας χάρισαν, και θέλοντας να επιβραβεύσει τις σπουδαίες νίκες τους, θα κάνει το αυριανό μεσημεριανό τραπέζι, στα κορίτσια του γυναικείου τμήματος της ομάδος μας, στο Ψητοτεχνείο "ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ" στον Πειραιά !!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:
(Κατωπόδης) Σταμπολίου (cpt), Κουτούβαλη, Καγιαλή, Μαντάκη, Ασλάνη, Διαμαντούδη (λίμπερο), Μηλιανού, Αλαφούζου, Μπούτσιου, Καράμπελα, Πρίφτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου