Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

"Πρώτο Ιστορικό ραντεβού για το Γυναικείο βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά & Ιωνικού Νίκαιας αύριο Παρασκευή 21:45 στο Σελεπίτσαρι"

Ραντεβού με την Ιστορία έχουν αύριο δύο από τις σπουδαιότερες ομάδες που έχει αναδείξει ο αθλητισμός στην χώρας μας !!

Οι ομάδες του Εθνικού Πειραιά & Ιωνικού Νίκαιας βρίσκονται για άλλη μία φορά αντιμέτωπες, αυτή τη φορά εκπροσωπώντας το γυναικείο βόλεϊ των συλλόγων τους !!

Δύο ομάδες που κατά γενική ομολογία παίζουν εξαιρετικό βόλεϊ επιπέδου ανώτερης κατηγορίας από αυτή που βρίσκονται, και υπόσχονται ένα εξαιρετικό θέαμα σε όσους θα παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι δύο ομάδες αυτή τη στιγμή είναι αήττητες στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, και αύριο το βράδυ, μία από τις δύο θα συνεχίσει να έχει αυτό το σερί νικών !!

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι, ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα με την τελευταία προπόνηση των κοριτσιών μας στο Παναγιώτης Σαλπέας, και μετά το τέλος αυτής ο προπονητής μας Βασίλης Κατωπόδης θα επιλέξει τις 14 αθλήτριες μας, που θ' αποτελέσουν την αποστολή για το παιχνίδι στη Νίκαια.

Το αυριανό παιχνίδι οι φίλοι του βόλεϊ το περιμένουν όλοι με μεγάλο ενδιαφέρον, από δύο ομάδες που τιμούν τον χώρο με την Ιστορία τους, και την εξαιρετική δουλειά που κάνουν,  δίνοντας ξεχωριστή "Αίγλη" στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Τ' αποτελέσματα έρχονται και παρέρχονται !!
 Εξάλλου οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν όπως δείχνουν τα πράγματα ακόμα τρείς φορές, διεκδικοντας το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία στιγμή, το βασικότερο είναι σε κάθε αναμέτρηση που θα υπάρχει μεταξύ Εθνικού & Ιωνικού νικητής να βγαίνει το Γυναικείο Βόλεϊ & ο Αθλητισμός και να κερδίζει στο τέλος ο καλύτερος !!!

Το μάτς θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή στο κλειστό γυμναστήριο Σελεπίτσαρι στη Νίκαια στις 21:45 και άρχοντες του αγώνα θα είναι οι
Μαριδάκης Π. Καλούδας Δ. & Γεωργοπούλου Α.

Σύσσωμος ο Εθνικός Πειραιά η Διοίκηση του τα Τμήματα και ο φίλαθλος κόσμος του, εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πανηγυρίσουμε άλλη μια νίκη των κοριτσιών μας το βράδυ της Παρασκευής !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου