Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

"Παρωδία το δεύτερο σετ στον αγώνα Μίλωνα-Εθνικού που έληξε 3-1"
Ένας εκπληκτικός Εθνικός με μια ομάδα δημιούργημα των τελευταίων 3 ετών, έκανε το Μίλωνα των εξαιρετικών μεταγραφών με την τέλεια οργάνωση σε όλα τα επίπεδα (δύο κλειστά γυμναστήρια στον ίδιο χώρο που προσφέρουν σε έναν αθλητή τα πάντα), να χάσει το πρώτο σετ στην διοργάνωση και να ιδρώσει για να πάρει δίκαια το παιχνίδι.
Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εντελώς αν οι άρχοντες του αγώνα στο δεύτερο σετ, στα πιο κρίσιμα σημεία, στεκόντουσαν στο ύψος των περιστάσεων, όταν σε μία συγκεκριμένη φάση που στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι έκρινε και το σετ με το οποίο θα ισοφαρίζαμε το παιχνίδι δεν είδαν καθαρή πιαστή μπάλα ενώ είχε προηγηθεί στην ίδια φάση και φιλέ. Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες αλλά πολύ σπάνια βλέπουμε να εξαντλούν οι διαιτητές την αυστηρότητά τους και να δείχνουν σε πάγκο κόκκινη κάρτα και την ίδια στιγμή κόκκινη και στον προπονητή γιατί αναίρεσε με έντονο τρόπο το time out που είχε ζητήσει. Η δεύτερη διαιτήτρια έφυγε από τη θέση της και ενημέρωσε τον πρώτο διαιτητή ότι ο προπονητής του Εθνικού της μίλησε έντονα και ο πρώτος ενώ έχει ήδη δείξει κόκκινη κάρτα στον πάγκο, εξάντλησε την αυστηρότητά του και πάνω στον προπονητή μας !!!!!!
Η συνέπεια όλων αυτών, βάσει κανονισμού, ήταν από 15-15 το σκορ να γίνει 18-15 αλλά και πάλι η ψυχή των κοριτσιών μας και της ομάδας μας είναι τέτοια που παρά τους 3 εύκολους πόντους που πήρε ο αντίπαλος έχασαν στις λεπτομέρειες 29-27 το σετ.
Και υπήρξε και συνέχεια.... άκουσον-άκουσον!!!!
Πριν ξεκινήσει το τρίτο σετ ο πρώτος διαιτητής κάλεσε την δεύτερη διαιτήτρια και απέβαλε από τον πάγκο μας τον έφορό μας. Γιατί;;; Γιατί κοίταζε ειρωνικά την δεύτερη καθ' όλη τη διάρκεια της διακοπής του δευτέρου σετ !!!!
Παρ' όλα αυτά τα τραγελαφικά, οι υπέροχες αθλήτριές μας μπήκαν μέσα και πήραν το τρίτο σετ με (17-25) !!!
Το συμπέρασμα είναι ένα: ο Εθνικός ήδη έχει περάσει στην επόμενη φάση των 16, ήξερε ποια ομάδα είχε απέναντί του να αντιμετωπίσει και πήγε να παίξει το παιχνίδι του όπως παίζει με κάθε αντίπαλο, δεν περίμενε ποτέ τέτοια αντιμετώπιση στο συγκεκριμένο και μόνο σετ από τους δύο διαιτητές της συνάντησης.
Είμαστε οι πρώτοι και μοναδικοί ίσως που κριτικάρουμε τις εμφανίσεις της ομάδας μας με τον πιο δίκαιο τρόπο, είτε χάσει είτε κερδίσει χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά. Η ιστορία μας αυτό επιβάλει !
Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για πολλούς συλλόγους μέσα σε τρία χρόνια να παρουσιάζουν ομάδες σαν αυτή που έχει δημιουργήσει ο σύλλογός μας στο γυναικείο βόλεϊ με μικρά ηλικιακά κορίτσια.
Το δημιούργημά μας θα το προστατεύσουμε με κάθε τρόπο στον Εθνικό, είτε αρέσει σε ορισμένους είτε όχι.
Με τον ιδρώτα των παιδιών που είναι καθημερινά "τσιγγάνοι" σε 3 διαφορετικές γειτονιές, σε 3 διαφορετικά γήπεδα για να προπονηθούν, η ιστορία του συλλόγου μας επιβάλει από όλους να υπάρχει σεβασμός.
Συγχαρητήρια για την νίκη του Μίλωνα που δίκαια κέρδισε.
Λυπούμαστε ιδιαίτερα και όσο πιο γρήγορα ξεχαστεί το 2ο σετ του αγώνα θα είναι ό,τι καλύτερο, για τους κυρίους Διαμαντη Σταύρο και Κατλή Κωνσταντίνα.
Συγχαρητήρια στα υπέροχα κορίτσια μας που υπερέβαλαν τους εαυτούς τους δείχνοντας σε όλους ότι ήρθαν για να φτάσουν τον Εθνικό όσο πιο ψηλά μπορούν.
Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον προπονητή μας Βασίλη Κατωπόδη.
Τα σετ του αγώνα ήταν: (25-16) (29-27) (17-25) (28-26)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
(Κατωπόδης) Σταμπολίου (cpt), Κουτούβαλη, Καλογεροπούλου, Σάσσαλου (λίμπερο), Καγιαλή, Μπούτσιου, Μηλιανού, Μαντάκη, Αλαφούζου, Καράμπελα, Ασλάνη, Ζούπα (λίμπερο), Πρίφτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου