Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                 ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή Βόλεϊ του συλλόγου μας, καλεί όλο τον κόσμο της ομάδας μας, να βρεθεί την Πέμπτη 7/11/19 και ώρα 21:30, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου, δίπλα στα υπέροχα κορίτσια που αποτελούν το Γυναικείο Τμήμα του Εθνικού μας, στην προσπάθεια που κάνουν για νά κατακτήσουν το πρωτάθλημα με την πρώτη τους παρουσία στην ιστορία του συλλόγου μας.

Αντιμετωπίζουμε την πολύ καλή ομάδα του Πέρα των (Κουρνέτα - Τσέγα), ομάδα που θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος την μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην άνοδο, στο Πρώτο Πολύ Μεγάλο Ντέρμπι της Χρονιάς και της ιστορίας μας !!!

Σε περίπτωση νίκης μας, το κέρδος για την ομάδα μας, θα είναι διπλό.. για τον λόγο ότι εμείς έχουμε κάνει το ρεπό μας ενώ ο αντίπαλος μας όχι !!

Ο Εθνικός μας έχει ανάγκη την συσπείρωση όλου του κόσμου σε όλα τα τμήματα και σε όλα τ'αθλήματα, μόνο έτσι θα επανέλθει παντού εκεί που το επιτάσσει η 96χρονη ιστορία του !!!

Ο Εθνικός Πειραιά μεγαλούργησε & θα μεγαλουργήσει συσπειρωμένος και ενωμένος με όλο τον κόσμο και τους Πειραιώτες Φιλάθλους του, στο πλευρό των Τμημάτων του !!

Σπρώξτε τα κορίτσια μας στην Νίκη την Πέμπτη το βράδυ στο Μοσχάτο, στο πρώτο ντέρμπι της Χρονιάς !!!

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ  ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ !!

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής
Ο Πρόεδρος
Σπύρος Κουτούβαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου