Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

" Κυρίαρχος !!! για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο Σαλπέας ο Εθνικός Πειραιά 3-0 σετ και πάλι τον Πορφύρα για τις Νεάνιδες "

Μέσα σ' ένα εικοσιτετράωρο τα κορίτσια Βόλεϊ του Εθνικού μας, πέτυχαν νέα σπουδαία νίκη με καθαρό σκορ 3-0 επί του Πορφύρα για το πρωτάθλημα των Νεανίδων και έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στους 16 του θεσμού.

Η ομάδα μας νίκησε κατά κράτος και σήμερα το συμπολίτη μας, χωρίς να του αφήσει περιθώριο σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, δείχνοντας σιγά-σιγά ότι αρχίζει να αφομοιώνει τη φιλοσοφία του νέου μας προπονητή κυρίου Βασίλη Κατωπόδη, που έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας μας, κάνοντας το δύο στα δύο στα ντέρμπι με τον Πορφύρα για τ' ανσπτυξιακά μας τμήματα.

Από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία μας για το μεγάλο ντέρμπι των Γυναικών μας που θα διεξαχθεί την Πέμπτη το βράδυ στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου, με την ομάδα του Πέρα με την οποία ισοβαθμούμε στην πρώτη θέση στις 21:30 το βράδυ.

Τα σετ του αγώνα με τον Πορφύρα ήταν:
(20-25, 17-25, 14-25)

Άριστη η διαιτησία των Τριανταφυλλόπουλου, Μέκιου .

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:
(Κατωπόδης) Σταμπολίου (cpt), Κουτούβαλη, Καλογεροπούλου, Μηλιανού, Μαντάκη, Καγιαλή, Σάσσαλου (λίμπερο), / Αλαφούζου, Καράμπελα, Ζούπα (λίμπερο), Τσεκουβλούκη, Μπούτσιου, Ασλάνη, Πρίφτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου