Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

"Γυναικείο Βόλεϊ το Μεγαλείο σου !!! Κακή εμφάνιση..... Μεγάλη Νίκη του Εθνικού Πειραιά με 2-3 σετ εκτός έδρας, έναν Ιπποκράτη Αγ. Βαρβάρας που έτρωγε σίδερα "

Σε μια κακή βραδιά βρέθηκε χθες το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ της ομάδας μας, κάνοντας τόσα λάθη όσα δεν έχει κάνει φέτος από την αρχή του πρωταθλήματος.

Απέναντι του είχε μια ομάδα, πολύ καλή με παίκτριες έμπειρες και με πάθος για τη νίκη, που ξεχείλιζε σε κάθε φάση κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Εκμεταλλεύτηκε τα πολλά δικά μας λάθη και αφού η ομάδα μας τον έβαλε... μέσα στο παιχνίδι, δικαιωματικά όσο περνούσε η ώρα το πίστευε όλο και περισσότερο ότι μπορεί να πάρει το ματς.

Όταν μάλιστα έκανε και την ανατροπή από 0-1 σετ σε 2-1 σετ, και με την κούραση και την κακή ψυχολογία της ομάδας μας να κάνει την εμφάνιση της ξεκάθαρα στο γήπεδο, τότε όλα έδειχναν ότι γέρνουν υπέρ της ομάδας από την Αγ. Βαρβάρα.

Στο σημείο αυτό τα κορίτσια μας, γι' άλλη μια φορά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, και έμειναν σε άλλη μια δύσκολη στιγμή στα χαρακτηριστικά που έχουν δείξει ως αθλήτριες... να μην συμβιβάζονται με την κούραση και την ήττα !!!!

Συνεχίζοντας να παίζουν πολύ μέτρια με λάθη πολλά έφτασαν στο τέταρτο σετ να χάνουν μέχρι και με 12-6 !!!

Είχαν όμως την ψυχή και με την ποιότητα που τις διακρίνει ακόμα και στην κακή τους μέρα, όχι μόνο να πάρουν το σετ, αλλά να κερδίσουν και έναν αγώνα στο tie- break που φαινόταν απ'όλους χαμένος !!!

Καμιά φορά λένε ότι σ' έναν τέτοιο μαραθώνιο που είναι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, νίκες που έρχονται μετά από κακή εμφάνιση, και μ αυτόν τον τρόπο είναι υπέρ πολύτιμες για την συνέχεια !!
Κρατάμε του δύο βαθμούς που πήραμε από μια πολύ καλή ομάδα, σε μια δύσκολη έδρα, που φαίνεται ότι θα δυσκολέψει πολλές ομάδες, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Ιπποκράτη που δίκαια βρίσκεται μέχρι στιγμής στην πεντάδα της βαθμολογίας.
Συγχαρητήρια πολλά στις αθλήτριες μας για την δύναμη και την ψυχή που βγάζουν, σε κάθε παιχνίδι στο παρκέ !!!
Παίρνουμε το μάθημα μας από κάθε ματς που παίζουμε, δουλεύουμε συνέχεια πάνω στα λάθη μας, και έχουμε πίστη και θέληση να πετύχουμε όλοι μας στον Εθνικό τους στόχους που έχουμε βάλει !!
Τα σετ του αγώνα που κράτησε δυόμιση ώρες ήταν (21-25, 25-22, 25-23, 18-25, 10-15)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:
(Κατωπόδης) Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Καλογεροπούλου, Σάσσαλου (λίμπερο), Καγιαλή, Καστέλη,/ Μηλιανού, Διαμαντούδη, Ζούπα, Παρασκευή, Μαντάκη, Ιντεμούντια, Καράμπελα, Μαραγκού (λίμπερο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου