Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

" Πολύ κακή εμφάνιση και ήττα σοκ με 0-3 σετ από την Άρτεμις Κορυδαλλού για τίς Νεάνιδες "

Ήττα σοκ πριν λίγο για τις Νεάνιδες μας από την πολύ καλύτερη Άρτεμις Κορυδαλλού, που μας βάζει σε περιπέτειες, για την πρόκριση μας στους νοκ άουτ αγώνες των οκτώ.

Τα κορίτσια μας πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό, έκαναν το χειρότερο παιχνίδι μέχρι σήμερα,  πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η Άρτεμις και όχι απλά κέρδισε τον αγώνα καθαρά με 3-0 σετ, αλλά κάλυψε και το σκορ του πρώτου αγώνα (είχαμε κερδίσει με 3-1 σετ),  και τώρα πια η πρόκριση δεν είναι στα χέρια μας, ακόμα και αν την Κυριακή κερδίσουμε με καθαρό σκορ τον Αίολο Ταύρου στο Σαλπέας

Αυτά συμβαίνουν συχνά στο Γυναικείο Βόλεϊ, δεν θα ψάξουμε καμία δικαιολογία για την ήττα μας , χάσαμε δίκαια ύστερα από κακή εμφάνιση, και μπαίνοντας στο παιχνίδι όταν ήταν πλέον πολύ αργά.

Τα παιχνίδια που καλούνται να παίξουν οι αθλήτριες μας είναι πολλά, και πρέπει από τις ήττες μας να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε εκεί που υστερεί η ομάδα και η κάθε παίκτρια μας ξεχωριστά.

Τα σετ του αγώνα ήταν (25-17, 25-20, 25-20)

Άριστη η διαιτησία των Μεταξά Γ. & Καλούδας Δ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:
(Κατωπόδης) Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Καλογεροπούλου, Μαντάκη, Σάσσαλου (λίμπερο), Μπούτσιου, Μηλιανού, Διαμαντούδη, Πρίφτη, Καράμπελα, Αλαφούζου, Ζούπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου