Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

"Μεγάλο πειραιώτικο ντέρμπι για τις Κορασίδες χτες στο Σαλπέας που κρίθηκε στο tie break με νικητή τον Ολυμπιακό 2-3 σετ"

Εξαιρετικό βόλεϊ από τα δύο μεγαλύτερα Πειραιώτικα Σωματεία σε επίπεδο Κορασίδων παίχτηκε χτες το βράδυ μεταξύ του Εθνικού Πειραιά και του Ολυμπιακού.

Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό του Πειραιά απόλαυσαν βόλεϊ υψηλού επιπέδου από δύο ομάδες που έχουν την τύχη να έχουν στις τάξεις τους αθλήτριες με άψογη τεχνική κατάρτιση σε νεαρή ηλικία που με την κατάλληλη προσοχή από τους υπεύθυνους του αθλήματος, το Ελληνικό Γυναικείο Βόλεϊ θα κερδίσει πολλά στο μέλλον !!!

Η ομάδα μας κάνοντας για ακόμα μία φορά μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον συμπολίτη Ολυμπιακό, έφτασε στην πηγή αλλά δεν μπόρεσε να πιει νερό....

Οι περισσότερες λύσεις που είχε ο Ολυμπιακός έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ματς, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό απέναντι στον Εθνικό που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την γέννηση του γυναικείου τμήματός του έχει τη δύναμη σε επίπεδο Κορασίδων να κοντράρει στα ίσα έναν μύθο στο γυναικείο βόλεϊ.

Χωρίς καμία δικαιολογία για την δίκαιη ήττα μας, κάποια στιγμή στην κατηγορία των Κορασίδων θα πρέπει, δουλεύοντας, ψάχνοντας και βελτιώνοντας έμπρακτα τα κακώς κείμενα, να κάνουμε άλλη μία υπέρβαση (γιατί υπέρβαση είναι στα τρία χρόνια ύπαρξής σου να βρίσκεσαι στην 5άδα της Α' κατηγορίας - θέση που οδηγεί στο final 8 και να διεκδικείς final 4 ΕΣΠΕΔΑ) παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα μετά από τέτοιες εξαιρετικές εμφανίσεις !!

Θα το βρούμε !!!

Είμαστε μέσα στους στόχους μας και παραμένουμε προσηλωμένοι σε αυτούς. Ο χρόνος δουλεύει για εμάς και θα μας δικαιώσει !!!

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το θέαμα που μας πρόσφεραν !!

Τα σετ του αγώνα ήταν: (25-21), (14-25), (19-25), (25-23), (9-15)

Πολύ καλή διαιτησία των Κατσιάρα Γ. και Καραγιαννάκη Γ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
(Κατωπόδης) Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Διαμαντούδη (λίμπερο), Μαντάκη, Καγιαλή, Μπούτσιου, Μηλιανού, Αλαφούζου (λίμπερο), Καράμπελα, Ασλάνη, Πρίφτη, Τσεκουβλούκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου