Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

"Επιστροφή στο πρωτάθλημα για το Γυναικείο Τμήμα μας κάνοντας .. ποδαρικό στο 2020 με την "ουραγό" ομάδα του Οδυσσέα Αγ. Βαρβάρας εκτός έδρας !!

"Μεγάλο ματς με το... καλημέρα για τις Κορασίδες μας στο Σαλπέας το Σάββατο στις 20:00 με τον Ολυμπιακό "

Μ' ένα εύκολο φαινομενικά παιχνίδι ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για τον καινούργιο χρόνο το Γυναικείο τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού μας αντιμετωπίζοντας την ουραγό ομάδα του Οδυσσέα Αγίας Βαρβάρας, που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει βαθμό στο πρωτάθλημα !!

Με καθαρή νίκη,  ξεφεύγουμε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, λόγω του ρεπό που κάνει αυτή την αγωνιστική,  ο δεύτερος στη βαθμολογία Ιωνικός, και αυτόματα, αποκτάμε σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος !!

Το παιχνίδι θα γίνει αύριο στο Κλειστό Γυμναστήριο "Ολυμπιονίκης Ελένης Κορδαλή" στην Αγ.Βαρβάρα, με ώρα έναρξης 21:45.

Τα σπουδαία για τα κορίτσια μας αυτή την εβδομάδα έχουν να κάνουν, με τα σημαντικά παιχνίδια που δίνουν για το πρωτάθλημα Κορασίδων & Νεανίδων, που και εκεί πρωταγωνιστούν !!

Το Σάββατο στις 20:00 το βράδυ στο Π.Σαλπέας οι Κορασίδες μας αντιμετωπίζουν σε ένα Πολύ Μεγάλο Παιχνίδι το Συμπολίτη μας και Πρωτοπόρο της Βαθμολογίας Ολυμπιακό και θέλουν τη νίκη, στο ξεκίνημα του Δευτέρου Γύρου, για να πλασαριστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην Πεντάδα με μεγάλο στόχο να είναι στις πρώτες Τρεις Ομάδες, & αυτόματα ν' αντιμετωπίσουν πιο βατό αντίπαλο στο final-8, έτσι ώστε να πετύχουν τον πολύ μεγάλο στόχο της συμμετοχής της ομάδας μας στο final-4 της μεγάλης κατηγορίας Κορασίδων, μετά από δύο Συνεχόμενες Ανόδους, κάτι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ, σε περίπτωση που συμβεί, αν αναλογιστεί κάνεις ότι τα Αναπτυξιακά Τμήματα του Εθνικού Πειραιά λειτουργούν ακριβώς Τρία Χρόνια, δείχνοντας την Άριστη & Προσεκτική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες των Κοριτσιών μας, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε !!!

Την Κυριακή οι Πρωτοπόρες  στον Όμιλο των 16 Νεάνιδες μας , μετά την προχθεσινή μεγάλη νίκη που έκαναν επί της Άρτεμις Κορυδαλλού, αντιμετωπίζουν σ' ένα παιχνίδι "Κλειδί" για την πρόκριση τους στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ, την ομάδα του Αιόλου Ταύρου στις 19:30 στο Κλειστό  "ΤΙΜ.ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ" στον Ταύρο, και θέλουν την νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της Βαθμολογίας !!

Δώστε με την παρουσία σας στα παιχνίδια μας την δύναμη που χρειάζονται τα κορίτσια μας για να φτάσουν στη νίκη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου