Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

" Αήττητες, στο τέλος του πρώτου γύρου, μετά από 12 παιχνίδια, έχοντας κατακτήσει 36 σετ, και χάσει μόνο 5 "

Ένας εκπληκτικός πρώτος γύρος από την Γυναικεία Ομάδα του Εθνικού Πειραιά, ...την ομάδα μας, που έπαιξε τον πρώτο γύρο της σύγχρονης ιστορίας της, έχοντας καταπληκτικά ποσοστά και της οποίας το μέλλον διαγράφεται λαμπρό, τελείωσε πριν από λίγο με άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα με 3-0 σετ απέναντι στην ομάδα του Μανδραικού.

Η διαφορά δυναμικότητας στον αγωνιστικό χώρο ήταν εμφανής και ο Εθνικός σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν απειλήθηκε.

Ο κόουτς μας Βασίλης Κατωπόδης, (του οποίου αναλογεί μεγάλο μερίδιο, από το εξαιρετικές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι τώρα τα κορίτσια μας, και που με τον ερχομό του πέρασε την δική του νοοτροπία & φιλοσοφία στην ομάδα, δηλ. του "νικητή που δουλεύει καθημερινά για να πετύχει τους στόχους του"), δοκίμασε αρκετά σχήματα χρησιμοποιώντας όλες σχεδόν τις αθλήτριες του.

Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος !!

Οι αθλήτριες που διαθέτει στο Γυναικείο Βόλεϊ ο Εθνικός μας, είναι απόλυτα συνειδητοποιημένες, για τη δύσκολη συνέχεια και στα τρία πρωταθλήματα που παίρνουν μέρος και είναι διατεθειμένες να δουλέψουν σκληρά για να δικαιώσουν όλους αυτούς που στο χώρο του βόλεϊ μιλούν και λένε ότι το μέλλον τους ανήκει !!

Έτσι ο φανταστικός πρώτος γύρος, μας βρίσκει πρωτοπόρους, με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ιωνικό Νικαίας, έχοντας κατακτήσει 36 σετ και χάνοντας μόλις 5 σε 12 αγώνες !!!

Ευχόμαστε στις αθλήτριες μας να έχουν Υγεία και μαζί με τον προπονητή τους να δουλέψουν σκληρά έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε πετυχαίνοντας τους στόχους που έχουμε βάλει από την αρχή της χρονιάς όλοι μαζί στο τέλος !!

Τα σετ του αγώνα με τον Μανδραϊκό ήταν:
(25-11, 25-8, 25-12)

Εύκολο και χωρίς προβλήματα το έργο των Παπαχατζή Ν. & Καπουράνη Π.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ :
(Κατωπόδης) Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Καλογεροπούλου, Σάσσαλου (λίμπερο), Καγιαλή, Μηλιανού, Ιντεμούντια, Αλαφούζου (λίμπερο), Καράμπελα, Μαντάκη, Ζούπα, Καστέλη, Σπανού, Διαμαντούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου