Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

"Καμικάζι... Νεάνιδες 0-3 σετ τον Αίολο στον Ταύρο πριν λίγο και βρίσκονται με το ένα πόδι στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ"

Πολύ κοντά στη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή τους στις 8 καλύτερες ομάδες της Ένωσης Δυτικής Αττικής, βρίσκονται οι Νεάνιδες του Εθνικού Πειραιά, μετά την σημαντική καθαρή νίκη που πήραν στον Ταύρο επί του Αίολου με 0-3 σετ !!

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα είναι άλλη μια μεγάλη Επιτυχία για τον σύλλογό μας, για το απλούστατο λόγο, ότι οι αναπτυξιακές μας ομάδες μετρούν μόλις τρία χρόνια ζωής !!

Ο μεγάλος και κρυφός μας στόχος όμως, από την αρχή της σεζόν και βλέποντας αυτή την εξαιρετική "φουρνιά" αθλητριών που έχει την ευτυχία να διαθέτει ο Εθνικός μας,(και που στελεχώνουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία και την Γυναικεία ομάδα μας), δεν σταματά για φέτος στην συμμετοχή μας στις 8 καλύτερες ομάδες, άλλα θέλουμε και σε αυτό το πρωτάθλημα, καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντα, να περάσουμε στο μεγάλο final-4 για πρώτη φορά στην ιστορία μας !!

Σήμερα η ομάδα μας για άλλη μια φορά έπαιξε ολοκληρωμένο βόλεϊ και κέρδισε δίκαια και χωρίς να κινδυνεύσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, από την φιλότιμη ομάδα του Αίολου Ταύρου.

Έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου και ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία για τις υπόλοιπες 3 αγωνιστικές που απομένουν.

Τα σετ του αγώνα ήταν : (13-25, 22-25, 22-25.)

Άριστη η διαιτησία των Καλιγέρη Μ. & Ιωάννου Δημ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ :
(Κατωπόδης) Σταμπολίου (cpt), Κουτούβαλη, Σάσσαλου (λίμπερο), Καλογεροπούλου, Καγιαλή, Ασλάνη, Μηλιανού, Αλαφούζου (λίμπερο), Μαντάκη, Καράμπελα, Μπούτσιου, Ζούπα, Διαμαντούδη, Πρίφτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου