Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Τεράστιες Κορασίδες !! Μεγάλη Νίκη "Τριάδας"με Ανατροπή 3-1 σετ το Αιγάλεω.

Κορασίδες βγαλμένες από άλλο πλανήτη !!

Αφινιασμένες απέναντι σ'ένα πολύ καλό αντίπαλο, που στο πρώτο σετ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, δείχνοντας ότι θα περνούσαμε ένα εφιαλτικό βράδυ !!

Τίποτα δεν πήγε καλά σ' αυτό το σετ που ήταν ίσως το πιο κακό από την αρχή της σεζόν και απόλυτα δίκαια το χάσαμε με 18-25.

Από το δεύτερο σετ και μετά όμως όλα άλλαξαν !!

Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από τον Βασίλη Κατωπόδη, απίστευτο πάθος και ο ομαδικότητα από τις φανταστικές αθλήτριες μας, που μπαίνουν αφινιασμένες στο τερέν και κάνουν πράγματα και θαύματα , ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1 σετ (25-15)

Απίθανο τρίτο σετ με βόλεϊ υψηλού επιπέδου από τις δύο ομάδες, που καταθέτουν ψυχή στο γήπεδο με μεγάλο νικητή του σετ, ανατρέποντας τα πάντα, τον Εθνικό με (28-26).

Και μπαίνουμε στο τρίτο σετ που ο Εθνικός έχει πολλά παράπονα από την Α' Διαιτήτρια
Κυρία Μεταξά, η όποια μοίραζε τις κόκκινες κάρτες σε παίκτρια, προπονητή, και παράγοντα, με τη σειρά που αναφέρονται, σαν τραπουλόχαρτα, και έκανε ακόμα και τους φιλάθλους του Αιγάλεω, να ρωτούν στο τέλος του παιχνιδιού τι συνέβη ???

Ποτέ βέβαια δεν έμαθε η αθλήτρια μας η οποία αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα (+1 πόντος για το Αιγάλεω) ούτε η αρχηγός μας , αλλά ούτε ο προπονητής μας ο οποίος πήρε την κόκκινη ζητώντας να μάθει το λόγο που πήρε την κάρτα η αθλήτρια (+ 1 πόντος ακόμα για το Αιγάλεω), λέγοντας σε όλους η Διαιτήτρια ότι " παίκτρια μας ξέρει τον λόγο"

Έτσι πολύ απλά το Αιγάλεω από 19-13 πήρε πολύ εύκολα 2 πόντους και μπήκε ξανά στο παιχνίδι με 19-16, η ομάδα μας όμως έτρωγε σίδερα και πέτυχε να ολοκληρώσει την απόλυτη ανατροπή με καθαρή νίκη "τριάδας 3-1 σετ (25-21)

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας γι' ακόμα μία φορά φέτος !! Είστε όλες Υπέροχες !!

Εκπληκτικός "Καπετάνιος" από τον πάγκο ο Βασίλης Κατωπόδης και μεγάλη ψυχή, αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για τις κάρτες εκείνος χωρίς δεύτερη κουβέντα !!

Αυτό είναι το μεγαλείο το να υπηρετείς μία ιστορική ομάδα.

Συγχαρητήρια κόουτς !!

Όσο για την διαιτησία,  πολύ καλή η διαιτησία της Β' διαιτήτριας  Θεοδωρίδου Χ , όσο για την Α' διαιτήτρια Μεταξά Γ. τα είπαμε... είχε μία κακή μέρα καθαρά στο κομμάτι της πειθαρχίας και ευτυχώς βοήθησε την στιγμή εκείνη η διαφορά που υπήρχε στο παιχνίδι.

Αυτό συμβαίνει στον αθλητισμό αλλά οι υπερβολές στις αποφάσεις, πρέπει να είναι με μέτρο, ειδικά όταν μιλάμε γι' αναπτυξιακά πρωταθλήματα γιατί καταλήγουν σε αδικίες.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:
(Κατωπόδης) Σταμπολίου (cpt), Κουτούβαλη, Καγιαλή, Μαντάκη, Διαμαντούδη (λίμπερο), Μηλιανού, Ασλάνη, Αλαφούζου, Μπούτσιου, Καράμπελα, Πρίφτη, Τσεκουβλούκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου