Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

" Με τον Μανδραικό στο Μοσχάτο η Γυναικεία μας ομάδα Βόλεϊ, κλείνει τα παιχνίδια της για τον πρώτο γύρο"


Με τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Χειμώνα δεδομένο, τα κορίτσια μας είναι αποφασισμένα να κλείσουν αήττητες, τον φανταστικό πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ένα επίτευγμα εξαιρετικά σημαντικό στη παρθενική τους συμμετοχή σε κατηγορίες, που μαζί με το... μαξιλαράκι των 4 πόντων που έχουν διαφορά από τον δεύτερο Ιωνικό Νικαίας, δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα μας με την ψυχολογία να είναι στα ύψη απ'όλους !!!


Αύριο το βράδυ λοιπόν θα αντιμετωπίσει για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου στην Παραλιακή, την ομάδα από τη Μάνδρα τον Μανδραϊκό.


Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45.


Πολύ σπουδαία παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά στην πορεία των πρωταθλημάτων τους,  δίνουν τα ελπιδοφόρα για διάκριση τμήματα των Κορασίδων και Νεανίδων του συλλόγου μας μέσα στο Σαββατοκύριακο, και μάλιστα με τον ίδιο αντίπαλο εκτός έδρας τον Ιστορικό Πανιώνιο !!


Την αρχή κάνουν το Σάββατο το απόγευμα οι κορασίδες μας που μετά την εκπληκτική τους εμφάνιση εναντίον του Ολυμπιακού οπου έπεσαν στο tie- break, θέλουν να επανέλθουν στις νίκες σε ένα δύσκολο ματς που θα διεξαχθεί στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο της "Λάνς" στη Νέα Σμύρνη στις 18:00.


Τη σκυτάλη παίρνουν οι Νεάνιδες μας που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου που οδηγεί στις οκτώ καλύτερες ομάδες και σε νοκ άουτ αγώνα για το μεγάλο final-4 .


Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα, αλλά λόγω ότι ο Πανιώνιος αγωνίζεται με τη γυναικεία του ομάδα την ίδια μέρα, το πιθανότερο είναι να αλλάξει ημέρα και ώρα την οποία όταν γίνει γνωστή θα ενημερωθείτε αμέσως με νέα ανάρτηση.


Ενισχύστε με την παρουσία σας στα παιχνίδια τις αθλήτριες μας να φτάσουν στη νίκη !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου