Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

" Πρώτη ήττα για τον Εθνικό στο πρωτάθλημα από τον Κελεό στην Ελευσίνα στο tie-break με 3-2 σετ"

Ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έρθει και η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Γυναικεία μας ομάδα, που έχασε σε μία δύσκολη έδρα από έναν αντίπαλο, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις πολλές απουσίες για διάφορους λόγους που είχε η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι.

Απόλυτα δίκαιη η νίκη του Κελεού, συγχαρητήρια στις αθλήτριες του και στο προπονητικό team, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και περαστικά στην αθλήτρια της ομάδας της Ελευσίνας και να επανέλθει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους !!

Όσο για εμάς περιμένουμε να επανέλθουν όλες οι Αθλήτριες μας στις προπονήσεις, ν' ανασυνταχθούμε  να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να βελτιωνόμαστε συνέχεια ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τα σετ του αγώνα ήταν (15-25, 25-23, 22-25, 25-22, 15-11)

Πολύ καλή η διαιτησία των Μόσιαλος Σ. & Μητροπούλου Π . Με εξαίρεση το μεγάλο λάθος της δεύτερης διαιτήτριας στο 14-11 στο tie-break, που το μπλόκ της ομάδας της Ελευσίνας στον τελευταίο πόντο, το είδε φιλέ και άουτ, και παρέσυρε και τον πρώτο διαιτητή να πάρει πίσω τον πόντο που ήδη είχε δώσει στον Εθνικό, κλείνοντας έτσι το σετ υπέρ των γηπεδούχων, χωρίς αυτό όμως να μειώνει σε τίποτα την νίκη του Κελεού, απλά για να πάρεις την συγκεκριμένη απόφαση πάνω σου την συγκεκριμένη στιγμή ενώ ο πρώτος έχει δώσει τον πόντο στην άλλη ομάδα πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος !!

Η Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη Ζαμπέλη, για το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα στην Ελευσίνα και που ο ίδιος έβαλε

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:
(Κατωπόδης) Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Μαντάκη, Σπανού, Καστέλη, Μηλιανού, Σάσσαλου (λίμπερο), Διαμαντούδη, Πρίφτη, Καράμπελα, Αλαφούζου, Ζούπα, Μπούτσιου.

μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου