Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

"Ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ για την Γυναικεία μας ομάδα με τον Ίκαρο Καλλιθέας"

Αφετηρία στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος για την αήττητη Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του συλλόγου μας, που φιγουράρει στην πρώτη θέση του τοπικού πρωταθλήματος, με εντός έδρας παιχνίδι αύριο το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου στην Παραλιακή με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Τα κορίτσια του Βασίλη Κατωπόδη είναι έτοιμα να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους κάνοντας το πρώτο βήμα, στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση του πρώτου Γυναικείου πρωταθλήματος Βόλεϊ στα 96 Χρόνια Ιστορίας του Συλλόγου μας και μάλιστα με την πρώτη τους συμμετοχή σε κατηγορία .

Το παιχνίδι στο Μοσχάτο  αύριο Πέμπτη θα ξεκινήσει στις 21:45

    ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΣΠΟ ΤΟΝ     ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Σ' ένα πολύ καλό παιχνίδι χθες βράδυ στο παγωμένο σχολικό συγκρότημα "Λανς" στην Ν. Σμύρνη η ομάδα των Νεανίδων μας, γνώρισε την πρώτη της ήττα στον όμιλο των 16 από τον Πανιώνιο με 3-0 σετ

Τα κορίτσια μας πάλεψαν πάρα πολύ το παιχνίδι, αλλά έπεσαν  πάνω σ'ένα πολύ καλό  χθές Πανιώνιο,  που με όπλο του το καλό σέρβις, πήρε δίκαια μια μεγάλη νίκη.

Τα σετ του αγώνα ήταν:(25-21, 25-17, 25-23)

Πολύ καλή η διαιτησία των Παπαστάμου & Παπαγιαννόπουλου

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:
(Κατωπόδης) Σταμπολίου (cpt), Κουτούβαλη, Μαντάκη, Σάσσαλου (λίμπερο), Καλογεροπούλου, Μηλιανού, Καγιαλή, Ζούπα, Ασλάνη, Διαμαντούδη (λίμπερο) Καράμπελα, Μπούτσιου, Πρίφτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου